В БТВ ПОЗЕЛЕНЯХА! ЮКСЕЛ УДАРИ ВСИЧКИ В ЗЕМЯТА С НОВАТА СИ ИЗЦЕПКА, НО ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ!

В БТВ ПОЗЕЛЕНЯХА! ЮКСЕЛ УДАРИ ВСИЧКИ В ЗЕМЯТА С НОВАТА СИ ИЗЦЕПКА, НО ОТКЪДЕ СА ПАРИТЕ!

Advertisement:

Юксел Кадриев ще се окаже доста находчив, след като е успял да продаде апартамента си в Борово и да се обзаведе с ново жилище в престижния квартал „Манастирски ливади”. Водещият на новините се отървал от предишният си имот и се е сдобил с нов и доста по-луксозен срещу скромната сума от 200 хиляди лева.

Преди повече от 5 години плъзна слух, че Кадриев живее в общинско жилище в „Борово”. Апартаментът, който доскоро обитаваше Юксел, е тристаен и се намира в нова кооперация в престижния южен квартал.

Advertisement:

Интересен е фактът, че според общината, която му е отпуснала жилището, Кадриев се е водел социално слаб, тъй като само на тях се полагат общински жилища на символичен месечен наем.

Advertisement:

Не е известно как чиновниците от Столичната община са пресметнали, че новинарят попада в графата на най-нуждаещите се, след като чистата му месечна заплата в Би Ти Ви надхвърля 3000 лв. Той получава и допълнителни суми под формата на ваучери за храна, телефон, дрехи и т.н. Тъй като частната медия задължава и водещите на новините да правят репортажи, то Кадриев получава от време на време и хонорари. Те са между 150 и 200 лв. за материал, коментират журналисти от Би Ти Ви.

Именно това недоглеждане обаче се оказа печелившо за Кадриев, който е успял да продаде апартамента си в „Борово” на доста изгодна цена, а с малко доплащане се е сдобил с чисто нов обширен имот в „Манастирски ливади”, където живеят и голяма част от колегите му и други известни личности в България, пише „Ретро“.

Advertisement:

Именно новостроящият се квартал в столицата се смята за един от най-престижните, а там жилищата се търгуват за суми над 100 хиляди лева. Кадриев пък се е сдобил с апетитен имот за двойно повече, дали благодарение на общинското жилище или заради упорития си труд дълги години пред малкия екран, остава загадка.

Източник: bradva.bg

Advertisement: