СМРАЗЯВАЩОТО ПРЕДСКАЗАНИЕ на ПРОРОК от Атон: САЩ ще започне ЯДРЕНА ВОЙНА от БАЛКАНИТЕ!

СМРАЗЯВАЩОТО ПРЕДСКАЗАНИЕ на ПРОРОК от Атон: САЩ ще започне ЯДРЕНА ВОЙНА от БАЛКАНИТЕ!

Advertisement:

Страховита война се задава на европейския континент. Тя ще тръгне от Балканите и постепенно ще обхване много страни. Тези пророчества се цитират от посветени люде, а поводът са протестите в Македония. Навремето атонският монах старец Йосиф казал, че скоро след новите размирици в Скопие на полуострова щяло да стане страшно, предава Пик.

Старец Йосиф според мнозина все още обитава тайна килия в гръцкия манастир „Ватопед”. Няколко пъти той получавал прозрения за бъдещето на региона. Йосиф разказал веднъж на един игумен от сръбската православна църква, че юдеомасонска Америка крои план да разтури европейската уния. Американците хитро щели да подхлъзнат Турция да нападне Гърция. И тогава ще стане нещо непредвидимо.

Advertisement:

„Аскерът ще навлезе до половината на гръцката територия, въпреки че отпорът на гръцката войска ще бъде храбър“, пророкувал монахът. В тези дни Русия изненадващо щяла да се включи на страната на Атина.

Advertisement:

„За жалост, войната ще ексалира до атомно оръжие“, предупредил старецът Йосиф. В коя година точно ще се случи това, той не пожелал да каже. Но все пак най-страшното в бъдещето можело да се предотврати, ако предварително балканските лидери научели за тази ужасна перспектива.

“В онези дни много хора ще загинат. Истанбул ще бъде завладян от русите, а после възроден като Константинопол“, гласят част от виденията на монаха. В по-далечното бъдеще градът на Босфора ще се превърне в нещо като аналог на Панамския канал с автономно управление под гръцки протекторат. Арменците ще си върнат част от земите, които турците отдавна са окупирали. Накрая и кюрдите ще създадат своя държава, видял православният пророк.

Advertisement:

снимката е илюстративна

Източник: bradva.bg

Advertisement: