Ирина Тенчева пак се похвали: Виж с какво реши да натрие носа на Миглена Ангелова! (още подробности)

Ирина Тенчева пак се похвали: Виж с какво реши да натрие носа на Миглена Ангелова! (още подробности) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

Ирина Тенчева не се спира, щом стане въпрос коя е по-по-най в домакинството!

Ирина Тенчева, която беше намразена от стотици зрители по време на участието си във Вип Брадър, е решила да не се дава. Напротив. Тя за пореден път опита да натрие носовете на враговете си. Особено на дружките Миглена Ангелова и Вихра Петрова.

Advertisement:

След излизането си от шоуто, Ирина Тенчева се покри за няколко седмици от света, но ето че вече се завърна. При това по-силна и нахъсана от всякога. И отново тънко захапа конкуренцията на темата коя е по-по-най в семейството и домакинството.

Advertisement:

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева пак се похвали каква перфектна домакиня е

Въпреки че в момента текат Коледните пости, половинката на Иван Христов се зае да показва колко добра готвачка е и как в дома й плющят редовно месо. При това от най-хубавото и приготвено по най-изискани рецепти.

Advertisement:

Ирина дори си направи снимки как приготвя класическото патешко магре, което си е признат деликатес по цял свят. За жалост обаче, все по-малко са българите, които могат да си позволят лукса да го опитат.

За феновете и приятелите си в мрежата, Тенчева се впусна в обяснения на рецептата и съвета в никакъв случай да не печем дълго време патешкото магре. Защото тогава вместо крехко, месото се превръщало в жилава подметка или каиш.

Половинката на Иван Христов се раздава в кухнята

Половинката на Иван Христов се раздава в кухнята

„Повече от ясно е защо Ирина така се е вживяла в тези показни. Видя, че всички я посочиха с пръст и че не й симпатизират, и реши да навре в очите на хората единственото, което може. Пак започна да се хвали и то не с това как готви, а с това, че има на кого да готви. Така опитва да жегне Миглена и Вихра, но не й се получава. Хората харесват тях двете много повече“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: