СПОДЕЛИ, АКО НЕ СИ СЪГЛАСЕН С ТОВА! Държавата харчи 1200 лева за бежанец, а за пенсионерите мизерните…

СПОДЕЛИ, АКО НЕ СИ СЪГЛАСЕН С ТОВА! Държавата харчи 1200 лева за бежанец, а за пенсионерите мизерните...

Advertisement:

Какво значи институцията президент? Задавам си този въпрос, откакто започна президентската надпревара. Как е възможно в България да се допуска гавра с тази институция?! Как е възможно за президент да се кандидатират хора без образование?

Че да стана и аз президент. Имам поне образование, а до визия може да я докарам.

Advertisement:

Това е усвояване на пари на гърба на бедния български народ. Как се навъдиха толкова партии и кандидати? Че за 40 000 лева и аз мога да проведа такава кампания. Казвам браво на тези медии, които разобличават гаврата с народа. Срам за държавата! Но кое ли не е срам. А това за Цецка Цачева? Докога Бойко ще разиграва пионките си на шахматната дъска?

Advertisement:

Знаем как се печелят избори. С подправени подписи. Но като няма правосъдие в България, така ще бъде. Престъпници се разхождат на свобода, но нали са нужни техните гласове! Грабят и изнасилват възрастни хора, но закони за тях няма. Не плащат консумативи, пътуват без билети в градския транспорт.

Питам се докога ще живеем в мизерия? За бежанец се дават 1200 лв. Супер! А един пенсионер в България взима 162 лв. пенсия. Да не говорим за социалните пенсии. А средна работна заплата за 12-часов работен ден е 600 лв. И защо младите хора бягали. По-добре живеят като бежанци в друга държава, защото в България на никого не му пука за тях. И да ви кажа, мисля да стана бежанец в собствената си държава. Поне ще живея сносно. 

Advertisement:

„Ретро“
 

Източник: bradva.bg

Advertisement: