Цял живот сме се пръскали неправилно и затова толкова бързо ни се отмирисва парфюмът. Ето къде трябва да си го слагате

Цял живот сме се пръскали неправилно и затова толкова бързо ни се отмирисва парфюмът. Ето къде трябва да си го слагате Покъртителен край на сериала Твоят мой живот!Никой не вярва, че този турски хит ще приключи по такъв нелеп начин! Умира …

Advertisement:

Ако до този момент сте си мислели, че единствените и най-правилни за ароматизиране с парфюм места са дланите, шията и ъгълчетата зад ушите , оказва се, че това далеч не е така. В действителност точките по тялото, по които се усеща пулсът – китки, шия, зад уши – са с по-висока температура, пише zajenata.bg.

Напръсквайки парфюм там, той ще се носи във въздуха вследствие на изпаряването.

Advertisement:

Специалисти обаче твърдят, че зоната, която най-много пренебрегваме и която се явява още по-подходящото място за тази цел, е… пъпът.

Advertisement:

Според тях формата му служи като естествено хранилище за дълготраен аромат, чиято дълготрайна устойчивост се подсилва и излъчва от топлината на тялото. Знаменитости като Лив Тайлър и Адриана Лима се кълнат в този трик. „Когато се парфюмирам, винаги слагам по няколко капки върху пръстите, китките и задължително на пъпа си“, споделя Лив Тайлър пред Into The Gloss.

За да нанесете правилно парфюм върху пъпа, нужно е само да впръскате една струя, без да я втривате. Добре е да позволите на аромата да изсъхне сам върху мястото, тъй като ще се разгради по-бързо, ако го разтъркате с длан. Така че, мили дами, освен пулсовите точки, зоната зад коленете и вътрешната страна на лактите, не забравяйте да ароматизирате и… пъпа – това ще доведе до бавното отделяне на аромата през целия ден и ще направи уханието много по-дълготайно и осезаемо.

Източник: blitz.bg

Advertisement: