ТОВА НЕ Е ИСТИНА!!! ВИЖТЕ КОИ ОТ КАБИНЕТА БОРИСОВ ОСТАВАТ БЪЛГАРСКИ МИНИСТРИ В НОВИЯ КАБИНЕТ! ЩЕ ПАДНЕТЕ!

ТОВА НЕ Е ИСТИНА!!! ВИЖТЕ КОИ ОТ КАБИНЕТА БОРИСОВ ОСТАВАТ БЪЛГАРСКИ МИНИСТРИ В НОВИЯ КАБИНЕТ! ЩЕ ПАДНЕТЕ!

Advertisement:

Ако „Патриотичният фронт“ създаде правителство, в него като министри от предния кабинет ще останат Петър Москов, Владислав Горанов, Лиляна Павлова, Теменужка Петкова и Николина Ангелкова, изрази мнението си пред bTV Валери Симеонов от „Патриотичния фронт“.

Той обясни, че всеки един от тези министри е свършил много работа и заслужава да продължи с полезната си дейност, а в по-голямата си част правителството е съставено от сериозни и качествени хора.

Advertisement:

Думите му дойдоха като коментар на изказванията от по-рано днес на Росен Плевнелиев и Бойко Борисов, от които стана ясно, че вероятността „Патриотичният фронт“ да получи мандат за съставяне на кабинет, който да бъде подкрепен от ГЕРБ, са големи.

Advertisement:

„Ние сме принудени да се нагърбим, ако ГЕРБ и БСП не реализират свой мандат“, заяви той и добави, че „това е доброто за България, не за нас (ПФ)“.

Симеонов бе категоричен, че нови избори няма да променят ситуацията: „Нито ГЕРБ ще има сериозен спад, нито БСП ще има сериозен ръст“. ПФ обаче би имал „сериозен възход“ при евентуални нови избори, но патриотите не са егоисти и няма да подложат страната на подобно нещо, пише офнюз.бг.

Advertisement:

Той изтъкна, че досега правителството е отговаряло за стабилността на банковата система, реформата в съдебната система, оградата по границата, подготовката за нова бежанска вълна, ръстът в икономиката и т.н. Все неща, за които трябва да продължи да се грижи и които ще бъдат под въпрос при нови избори:

„Ще изпаднем в безвремие, ще се активизират задкулисните игри, няма да има контрол по границата и т.н.“

Лидерът на НФСБ също така е готов да се помоли на всички партийни сили за добри специалисти, с които да работят в името на България. Готов е да работи и с БСП.

Източник: bradva.bg

Advertisement: