НАРОДЪТ СЕ СЕЦНА: БОРИСОВ НЕВОЛНО СЕ ИЗПУСНА! ТОВА, КОЕТО ИЗПЛУВА ЗА МИНАЛОТО МУ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО! НЕ ЗНАЕМ, ЧЕ

НАРОДЪТ СЕ СЕЦНА: БОРИСОВ НЕВОЛНО СЕ ИЗПУСНА! ТОВА, КОЕТО ИЗПЛУВА ЗА МИНАЛОТО МУ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО! НЕ ЗНАЕМ, ЧЕ Подарят ли ви някой от тези предмети, или го върнете, или го изхвърлете, да си нямате неприятности! Носят нещастие на притежателят им!

Advertisement:

Известно е от официалната биография на премиера в оставка Бойко Борисов, че той заема поста главен секретар на МВР, като изоставя работата си в охранителната фирма ИПОН.

Вчера при откриване на обновената отсечка от бул. Черни връх, Борисов спонтанно каза:
„Това е последният етап след ремонта при Телевизионната кула. Освен широкото платно, са изградени ВиК, осветление и всякаква друга комуникация.

‘‘Тук беше козя пътека, минавах преди години по нея към фирмата с колата“

Advertisement:

Внимателно проследяване на адресите на фирмите, в които Борисов е бил съдружник преди 2001 г, и най-вече адресите на фирма ИПОН, където е бил оперативно ангажиран, а не просто съдружник, показва, че нито една от тях не се е намирала в близост до бул. Черни връх и Околовръстното шосе.

За сметка на това само на няколкостотин метра от левия завой на Черни връх по Околовръстното е комплексът „Царско село“
Той стана особено известен, когато през 2010 г. полицията арестува там единия от братята Маргини и обискира офисите на СИК, намиращи се в същия комплекс.
Пак там, в непосредствена близост до бул. Черни връх е другият известен офис на СИК – този в хотел „Аякс“, до когото по спомени на запознати се е стигало точно „по козя пътека“.

Advertisement:

Сградата на бул. „Джеймс Баучър“, хотел „Аякс“ и сградата на комплекс „Царско село“ са известните на всички офиси на групировката СИК.
Издаде ли се неволно вчера премиерът? И защо всички телевизии монтираха изказването му така, че тези думи да останат само в печатните медии?

/Bnews

Източник: bradva.bg

Advertisement: