НАРОДЪТ СЕ СЕЦНА: БОРИСОВ НЕВОЛНО СЕ ИЗПУСНА! ТОВА, КОЕТО ИЗПЛУВА ЗА МИНАЛОТО МУ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО! НЕ ЗНАЕМ, ЧЕ

НАРОДЪТ СЕ СЕЦНА: БОРИСОВ НЕВОЛНО СЕ ИЗПУСНА! ТОВА, КОЕТО ИЗПЛУВА ЗА МИНАЛОТО МУ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО! НЕ ЗНАЕМ, ЧЕ

Advertisement:

Известно е от официалната биография на премиера в оставка Бойко Борисов, че той заема поста главен секретар на МВР, като изоставя работата си в охранителната фирма ИПОН.

Вчера при откриване на обновената отсечка от бул. Черни връх, Борисов спонтанно каза:
„Това е последният етап след ремонта при Телевизионната кула. Освен широкото платно, са изградени ВиК, осветление и всякаква друга комуникация.

Advertisement:

‘‘Тук беше козя пътека, минавах преди години по нея към фирмата с колата“

Advertisement:

Внимателно проследяване на адресите на фирмите, в които Борисов е бил съдружник преди 2001 г, и най-вече адресите на фирма ИПОН, където е бил оперативно ангажиран, а не просто съдружник, показва, че нито една от тях не се е намирала в близост до бул. Черни връх и Околовръстното шосе.

За сметка на това само на няколкостотин метра от левия завой на Черни връх по Околовръстното е комплексът „Царско село“
Той стана особено известен, когато през 2010 г. полицията арестува там единия от братята Маргини и обискира офисите на СИК, намиращи се в същия комплекс.
Пак там, в непосредствена близост до бул. Черни връх е другият известен офис на СИК – този в хотел „Аякс“, до когото по спомени на запознати се е стигало точно „по козя пътека“.

Advertisement:

Сградата на бул. „Джеймс Баучър“, хотел „Аякс“ и сградата на комплекс „Царско село“ са известните на всички офиси на групировката СИК.
Издаде ли се неволно вчера премиерът? И защо всички телевизии монтираха изказването му така, че тези думи да останат само в печатните медии?

/Bnews

Източник: bradva.bg

Advertisement: