Огнена вендета! Драснаха клечката на тузарския джип „Порше Кайен” на Сашо Боксьора (СНИМКИ)

Огнена вендета! Драснаха клечката на тузарския джип „Порше Кайен” на Сашо Боксьора (СНИМКИ) МЪДРОСТТА НА БАБА СРИВА ФАРМА МАФИЯТА! САМО ВЗЕМЕТЕ ГЛАВА ЛУК, НАТЪРКАЙТЕ И ЗАБРАВЕТЕ ЗА БЕЗБРОЙ БОЛЕЖКИ!

Advertisement:

Горя скъпарският джип „Порше Кайен” на Александър Кацов от дупишкото село Яхиново, по-известен с прякора Сашо Боксьора. Той е доведен брат на бившия общински съветник и председател на Сдружението на автотърговците в Дупница Вергил Кацов, съобщава Struma.bg.

Луксозното возило е запалено умишлено, твърдят криминалисти от РУП – Дупница. Поршето е било паркирано пред блока, в който живее семейството на Кацов, в близост до ОУ „Св. Паисий Хилендрски“. Автомобилът е пламнал през нощта на понеделник срещу вторник. Бил е напръскан със запалителна течност и подпален, изгоряла е предницата.

Живеещ в блока на Сашо Боксьора видял, че джипът гори и огънят се прехвърля към съседен автомобил, излязъл и започнал да гаси. Извикал Кацов и собственика на другата кола, създала се суматоха. Излезли други хора от блока, за да спасяват автомобилите си на паркинга. На място пристигнала пожарна и огънят бързо бил потушен.

Advertisement:

Криминалисти от РУП – Дупница работят по версията за умишлен палеж. Александър Кацов е дал показания пред тях и е твърдял, че не дължи пари и няма лоши взаимоотношения с никого. Разследването продължава. Уведомена е и Районната прокуратура – Дупница.
 

Преди няколко години горя друг автомобил на Александър Кацов, марка „Ауди”, паркиран на пряка уличка пред блока, в който живее. Все още не е установено кой е подпалвачът. Името на Сашо Боксьора се свързва в Дупница с Братя Галеви. Той е бил един от доверените им хора.

Advertisement:

Преди няколко години фалиралият бизнесмен Димитър Владимиров, известен в Дупница като Мите Френскио, обвини Ал. Кацов, че го изнудил и купил луксозната му вила в Сапарева баня, оценена на над 1 млн. лв., на безценица – само за 30 000 лв. Тогава Мите Френскио подаде жалба до Районна прокуратура, но от там му беше отговорено, че няма извършена измама. След това се жалва на по-горна инстанция, но не получи желания резултат. Накрая Димитър Владимиров обяви гладна стачка пред Кюстендилски окръжен съд.
 

Сашо Боксьора продаде спорната вила на приятеля си – боксьора Кубрат Пулев.

Мите Френскио е построил луксозния палат с парите на възрастна французойка, като сключил с нея така наречения „бял брак“, за да може да живее и работи във Франция. Преди няколко години той обвини Александър Кацов, че умишлено е подпалил автомобила му навръх именния му ден. От разследването не се доказа, че Боксьора е поръчител или извършител на палежа. Димитър Владимиров беше собственик на култово кафене в кв. „Развесена върба“ в центъра на Дупница, но след като тръгна срещу Сашо Боксьора, се наложи да затвори заведението и в момента е таксиметров шофьор.
 

 Александър Кацов коментира лаконично случилото се: „Разстроен съм, не ме питайте нищо. Не мога да говоря”.

Източник: blitz.bg

Advertisement: