Вихра Петрова е отмъстена!

Вихра Петрова е отмъстена! 4.5 (90%) 4 votes

Advertisement:
Advertisement:

Вихра Петрова е изключително доволна от последния сезон на „ВИП Брадър“!

Един от най-щастливите хора след „ВИП Брадър 2016“ не е сред съквартирантите, а обикновен зрител. Става въпрос за Вихра Петрова, която не крие радостта си от излагацията на Ирина Тенчева, научи Kliuki.bg.

Настоящата съпруга на Иван Христов се превърна в най-омразния участник в шоуто. Коментарите за нея бяха почти изцяло негативни, което се е понравило на бившата на продуцента на „Папараци“.

Advertisement:
Advertisement:

Вихра Петрова е отмъстена!

Вихра Петрова е отмъстена!

Вихра Петрова се радвала, че хората не са харесали Ирина. Дори намирала в това един вид възмездие за развода й.

Самата журналистка имаше шанса да влезе в Къщата. Говори се, че тя е била поканена от Нико Тупарев и дори е била на косъм да участва. Когато узнала, че вътре ще бъде най-омразният й човек обаче, отклонила предложението.

„Продуцентите искаха да заложат на един много силен конфликт между Ирина и Вихра, но не успяха да ги вкарат заедно в шоуто.“ – издават запознати.

Вихра Петрова има и друг повод да се радва на развитието във „ВИП Брадър 2016“. Форматът бе спечелен от нейната много близка приятелка Миглена Ангелова.

Именно тази дружба се счита като основната причина Меги да атакува така жестоко Ирина през цялото време в Къщата. На практика Миглена е била посредникът, чрез който Вихра е искала да съсипе Тенчева.

Може да се каже, че планът сработи, тъй като Ангелова триумфира с титлата, а опонентката й обра само негативи от участието си.

Припомняме, че Вихра Петрова бе изоставена от мъжа си Иван заради Ирина Тенчева. Продуцентът избра ласките на бившата пиарка пред тези на тв водещата. Оттогава двете дами са в лют конфликт помежду си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *