Миглена Ангелова в ступор: Виж кой й предложи брак! (победителката от Вип Брадър едва не се гътна)

Миглена Ангелова в ступор: Виж кой й предложи брак! (победителката от Вип Брадър едва не се гътна) 3.33 (66.67%) 3 votes

Advertisement:

Миглена Ангелова не вярва на ушите си, предложиха й за пореден път!

Някои хора и веднъж не правят „грешката“ да се оженят, а Миглена Ангелова вече не смогва да преброи браковете си. Победителката от Вип Брадър се радва на наистина шарен и бурен живот и на няколко съпрузи. Хубавото на които е, че към днешна дата всички са бивши.

Advertisement:

Още по време на риалити формата Миглена Ангелова призна откровено, че не иска и да чува повече за брак през живота си и предпочита да живее сама, но щастлива и свободна, отколкото зле придружена.

Advertisement:

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова шокирана от поредното предложение за брак

Откъде можеше да предположи обаче, че съвсем скоро някой ще я поиска за жена?!… Да, още с излизането си от Къщата, Миглена Ангелова чу с ушите си това романтично предложение. Изречено не от друг, а от светския журналист Антон Стефанов.

Advertisement:

Припомняме, че лично Антон Стефанов обяви в студиото на Гала преди няколко седмици, че ще предложи брак на Миглена Ангелова още в момента, в който тя излезе от Къщата на Вип Брадър.

„Може много хора да не я разбират, да я плюят и клеветят, но истината е, че за мен Меги е най-достойният от всички съквартиранти и единственият човек, който има своето собствено мнение, което отстоява въпреки всичко. Харесвам я и дори нещо повече – предлагам й брак. Ще го направя и лично, само да излезе от формата“, шашна с думите си всички Антон Стефанов.

Разбира се, Миглена Ангелова била моментално осведомена за мераците на колегата си още като излезе победител от шоуто. Към момента не се знае каква точно е била реакцията й, но със сигурност тя още чака Стефанов да спази обещанието си. Ако вече не го е направил, разбира се.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: