За завиждане: Гала бяга в супер дом от Прованс! (Ето къде релаксира звездата+снимки)

За завиждане: Гала бяга в супер дом от Прованс! (Ето къде релаксира звездата+снимки) 5 (100%) 3 votes

Advertisement:

Гала живее в уникално жилище

Гала има невероятно уютен дом, за който мнозина й завиждат.Водещата на „На кафе” винаги е показвала вкус и стил. Домът, който блондинката наскоро ремонтира и обзаведе, по-скоро прилича на френско имение от Прованс, а не на малко жилище в софийска жилищна кооперация.

Advertisement:

Красавицата го е превърнала в слънчево шато от южните склонове на Франция. Малкият й апартамент е барнат в галещите цветове на бежово, пастелно кремаво и бяло. Апартаментът й е един сбъднат неин блян, превърнат в истински рай.

Advertisement:

За ремонта на домът си звездата на Нова е наела дърворезбар, който е изваял съвършените форми на мебелите от ренесансова Франция.

Мебелите са събрани по цвят, а детайлите по тях по нищо не отстъпват от тези, които са красели кралските покои на френските царе и на аристокрацията от Франция. Уютното жилище, за което мнозина от нейните колеги откровено й завиждат, разполага с отворена основна част и хол.

Advertisement:

Освен това пространството открива пищна трапезария и кухня, в унисон с нея. Те са като едно цяло. В него водещата обича да се вихри над тиганите и тенджерите. Нейната дъщеря Мари също не й отстъпва в готварските й умения и често отменя майка си, когато трябва да сътвори някоя вкусотия.

Спалните на дъщеря й Мари и на другата, с половинката й Стефан, са отделени една от друга.Малкото бижу се допълва от огромен дрешник, който прибира дрехите на водещата от „На кафе”. В него има и невероятно стилно и грамадно огледало, където тя може да се оглежда в цял ръст как й стоят тоалетите.

Гала е щастлива в дома си, приличащ на къща от Прованс

Гала е щастлива в дома си, приличащ на къща от Прованс

Банята е в ретро стил, въпреки че не е лишена от никакви удобства на съвременната цивилизация.В „откраднатият си от Прованс” дом телевизионерката се чувства като принцеса от приказките. В него тя обича да бяга от напрегнатия си делник и признава, че в уютното си жилище си почива най-добре. В него Гала обожава да релаксира в компанията на най-свидните си хора.

galadom2

galadom3

galadom4

galadom5

Гала е щастлива в дома си, приличащ на къща от Прованс

Гала е щастлива в дома си, приличащ на къща от Прованс

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: