Тази жена поставяше чесън под възглавницата на сина си всяка вечер. Вижте защо!

Тази жена поставяше чесън под възглавницата на сина си всяка вечер. Вижте защо!

Advertisement:
Advertisement:

Преди да започнем с тази статия, бих искал да ви задам един прост въпрос – колко често ядете чесън? 
Е, вие трябва да го ядете всеки ден, защото той е зареден със здравословни хранителни вещества и може да бъде много полезен за здравето.
 
Знаете ли, че можете да използвате неговите мощни активни съставка за предотвратяване и лечение на много и различни здравословни проблеми? Ами да, можете да използвате този супер здравословен зеленчук за лечение и профилактика на  различни заболявания, като например: лечение и предотвратяване на проблеми с черния дроб, предотвратяване на плешивост, за пречистване на артериите и кръвта, облекчаване симптомите на настинка и грип. Трябва да знаете, че чесънът е изключително полезен при респираторни проблеми и т.н.
 
Докато са изграждали пирамидите, египтяните дъвчели пресен чесън – вероятно заради неговите мощни антибиотични и лечебни свойства. Чесънът е заредена с алицин, който е неговата най-мощна активна съставка. Той винаги трябва да се консумира в суров вид. Можете да увеличите въздействието му като го смачкате, но ако го сготвите, ще унищожите лечебните му свойства. Ето защо чесънът трябва да се смачка, да се остави за 15 минути и след това се яде. Можете да добавите малко растително масло и магданоз, за да се елиминира силната миризма.
 
Защо да слагаме чесън под възглавницата си?
 
Знаете ли, че някои хора, в много страни по света, поставят чесън под възглавницата си преди да си легнат? Е, тези хора правят това, за да се подобри сънят им. Други пък, поставят чесън в джобовете си – за късмет. Има и хора, които натъркват тиганите и тенджерите си с този зеленчук, за да се елиминира негативната енергия, с която може да е замърсена храната.
 
Аз наистина мисля, че определено трябва да опитате тази лесна техника. Това е една добра причина, за да се опита този прост метод. Необходимо е просто  да сложите скилидка чесън в джоба или под възглавницата си. Тя ще ви помогне да спите по-добре и ще премахне цялата отрицателна енергия около вас. 
 
Ние наистина се надяваме, че тази статия ви е харесала и няма да забравите да я споделите с приятелите и семейството си. Благодаря.

Източник: mall359.com

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *