ПУСКАТ КЕПЕНЦИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА! ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ ХИПЕРМАРКЕТИ В БЪЛГАРИЯ ЗАТВАРЯ НА 25 ДЕКЕМВРИ!

ПУСКАТ КЕПЕНЦИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА! ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ ХИПЕРМАРКЕТИ В БЪЛГАРИЯ ЗАТВАРЯ НА 25 ДЕКЕМВРИ!

Advertisement:

Веригата за търговия на дребно Kaufland няма да работи на 25 декември.

От компанията обявиха, че това е специален комплимент към служителите в цялата страна. Така на Коледа всички 25 филиала на няма да отворят врати за клиенти. Почивката в коледния ден е в допълнение към традиционния коледен пакет с избрани висококачествени продукти, който всеки служител получава за празника, обясняват от  Kaufland България.

Advertisement:

„Компанията високо оценява усилията, които всеки колега полага за качественото обслужване на нашите клиенти. Като отговорен работодател разбираме и важността от баланс между личния живот и служебните ангажименти. Именно за това взехме нестандартното, от бизнес гледна точка, решение. Благодарни сме за усърдната работа и се радваме, че всеки наш колега ще може да се отдаде изцяло на близките си на този най-семеен празник“, коментира Димитър Спасов, председател на управителния съвет на „Кауфланд България ЕООД енд Ко“ КД.

Advertisement:

През годините досега Kaufland традиционно работи с по-кратко работно време по празниците. Сега е предвидено на 24 декември филалите да работят с клиенти до 16:00 часа, а на 26 декември до 21:00 ч. Финалните си новогодишни покупки потребителите ще могат да направят до 18:00 ч. на 31 декември. Както всяка година, 1 януари е неработен ден, пише dunavmost.bg.

Понастоящем в компанията са заети 6500 служители. Kaufland България е един от най-големите работодатели и данъкоплатци в страната. Веригата хипермаркети води изключително строга политика на отговорен и коректен партньор. Внесените осигуровки на работещите за 2015 г. възлизат на близо 20 млн. лв. Във всеки филиал са зети средно около 150 души, като водещ двигател в избора е те да живеят в близост до филиала.

Advertisement:

„Така осигуряваме растеж на икономиката в цялата страна“, допълват от компанията.

Източник: bradva.bg

Advertisement: