Дневен хороскоп за последния ден на 2016 година-ВОДОЛЕЙ Успешен, плодотворен ден, СТРЕЛЕЦ Сполука и пълнота

Дневен хороскоп за последния ден на 2016 година-ВОДОЛЕЙ Успешен, плодотворен ден, СТРЕЛЕЦ Сполука и пълнота

Advertisement:

Събота ще бъде ведър, празничен ден. За мнозина изпращането на старата и посрещането на новата година, ше бъде миг изпълнен с емоции.

Бъдете позитивни и нека днес всички ви бъдат приятели!

Advertisement:

Дневен хороскоп ОВЕН

Advertisement:

Успешен ден

            Събота е успешна за представителите на Овен, но по различни причини ще бъде много нервна за огромен процент от родените в знака. Денят е благоприятен и печеливш. Добре е да се успокоите е и да овладеете нервността си. Шофиращите да засилят вниманието си. Опасност от катастрофи!

Advertisement:

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Пред стабилизация

            Денят ще е успешен за Телците, но нивото на нестабилност и нервността ви са силно завишени при мнозина, което налага да сторите необходимото, за да се овладеете. Днес звездните конфигурации ясно посочват, че предстоят промени, чрез които доста от родените ще се стабилизират.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Благодатен ден

            Съботата е благоприятна за реализация на целите ви. Оказва се обаче много нервна за преобладаващия процент от родените в знака. Шансът ви за добри постижения в деловите среди е силен, но бъдете внимателни във взаимоотношенията с околните,  за да не последват конфликти.

Дневен хороскоп РАК 

Проблеми, породени от клевети

              Събота подчертава мрачните ви предразположения. У мнозина от Раците се пораждат агресивни настроения в известна степен. Причина за тях са отправените към мнозина клевети и фалшиви обвинения от някого, които естествено предизвикват справедливия ви гняв. Добре е да се владеете.  

Дневен хороскоп ЛЪВ 

 Добри резултати

              Финансови и материални въпроси ще ангажират вниманието на голяма част от Лъвовете през този ден. Онези, които ще се заемат с делови задачи, ще завоюват безспорен успех. Някои от зодията ще получат изгодна делова оферта, която ще им предостави шанс за значителни печалби.

Дневен хороскоп ДЕВА 

Добри резултати

Спокойствие с известни притеснения

              За Девите този ден се оказва спокоен, но мнозина от зодията са доста уморени и по всяка вероятност ще предпочетат да отдъхнат. В настоящия момент събитията не се развиват благоприятно, или по-точно се намират в застой. Предстоят нови  възможности, които ще ви позволят точна ориентация. 

Дневен хороскоп ВЕЗНИ 

 Хубави събития

Събота е твърде благоприятна за реализация в деловата сфера и за удовлетворителни парични постижения. В много случаи ангажиментите в това направление са свързани с пътуване. Друга група от родените в зодията обаче определено ще се насочи към удовлетворяване на лични нужди и желания.

Дневен хороскоп СКОРПИОН 

Благодатни възможности

              У мнозина от Скорпионите нервността е повишена и явно ще нанесат тежък удар на свой противник. Денят е благоприятен и информира за успех при сключване на сделки, при договориране и за пътуващите. Някои  ще се разминат с тези възможности, защото имат здравословни проблеми.    

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Сполука и пълнота

            Събота е чудесен ден, свързан с успешна реализация на делови ангажименти, с ползотворни преговори, които със сигурност разкриват нови възможности от професионално естество. Също така и с ярка душевна пълнота, даваща точно описание за усещането от благоприятното развитие на събитията.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 

Неприятен и напрегнат ден

            Събота ще е доста напрегната за Козирозите, а събитията, с които ще се сблъскате през деня ще затвърдят мнението ви за хора от средите на бизнеса или обществото, че действат недостойно и крайно егоистично. Пазете се от грешки. Ще ви притеснят и здравословни проблеми.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Успешен, плодотворен ден

            Доста спокоен и благоприятен ден, през който единствените притеснения на някои Водолеи ще са свързани с очаквания, отнасящи се до реализацията на замислен проект или желана поръчка. Тук отговорът все още не личи ясно поради странични влияния, но успехът не ви отминава.  

Дневен хороскоп РИБИ 

Напрегнат, на сполучлив ден  

            За вас събота е напрегната по две причини. Една част от представителите на зодията са доста уморени, а денят е изпълнен с ангажименти. Други ще действат усилено, за да завършат поет делови ангажимент. По тези причини съботата се оказва доста неудобна и твърде нервна.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: