Фики Стораро купи мезонет на Преслава (Двамата ще живеят заедно?)

Фики Стораро е купил луксозен мезонет за себе си и за любимата си

Advertisement:
Advertisement:

Фики Стораро вече не крие, че има връзка с Преслава

Фики Стораро е купил луксозен мезонет за Преслава. По всичко личи, че младият певец е повече от луд по колежката си, тъй като е готов на всичко, за да подсигури бъдещето им. В това число и да й подари апартамент в София, както и да извади връзката им на показ.

Фики Стораро не иска да крие връзката си с Преслава

Фики Стораро не иска да крие връзката си с Преслава

Advertisement:
Advertisement:

Малцина знаят, че всичко помежду им е започнало в началото на миналата година, около грандиозното меле, което бившият на Преслава – Георги Станоев устрои в дискотека в Студентски град. След годишните награди на пайнерките, Бирмата нахлу в клуба с 20 мутри, а бригадата помля заведението. Сред юмрюците им попадна с разбита уста и Фики, осмелил се малко по-рано същата нощ да пусне език между устните на Преслава.

Крошетата на Бирмата явно не са успели да сплашат двамата колеги и след кървавата схватка певицата и 11 години по-малкият Фики продължили да се виждат, но далеч от София. Влюбените гълъбчета така планирали графика си с участия, че след тях да се срещат по средата на България – в жилището на Преси под Тепатата.

Заради лудия Станоев, Стораро е предпазлив и не бърза да обяви категорично връзката си с Преслава, но лека-полека си постила чергата към официализирането й. На Фики вече му е дотегнало втора година да се крие като престъпник под Тепетата и едва ли не да живее на колела само и само да се вижда с любимата си, затова наскоро е капарирал кокетен мезонет в един от кварталите в полите на Витоша.

Тъй като в края на октомври Фики се бръкна надълбоко за чисто нов джип БМВ Х6 – подарък на майка му за рождения й ден, договорил със собственика на кооперацията да му плати мезонета на вноски за една година. С Преслава обаче още не са се нанесли в жилището, тъй като било полуобзаведено, а покрай истерията с „Издислав“, не можели да намерят време да си поръчат мебелите и уредите, които им липсват, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *