МАЗАЛО! ТОВА РАБОТИ! ЩЕ СЕ ПРЪСНЕТЕ ОТ ПАРИ И КЪСМЕТ, САМО ПОВДИГНЕТЕ КАМЪК И СКРИЙТЕ ОТДОЛУ ОБИКНОВЕН

МАЗАЛО! ТОВА РАБОТИ! ЩЕ СЕ ПРЪСНЕТЕ ОТ ПАРИ И КЪСМЕТ, САМО ПОВДИГНЕТЕ КАМЪК И СКРИЙТЕ ОТДОЛУ ОБИКНОВЕН

Advertisement:

Специални ритуали имат силата да променят съдбата и да преборят лошия късмет. Как може да стане това?

Окултисти разкриват, че за целта трябва да намерите подходящото кръстовище – то трябва да бъде под формата на ясно очертан кръст. В идеалния случай пътищата трябва да бъдат без всякаква настилка. Ето защо, най-добре излезте извън града.Купете ново украшение без камъни. Подходящи са пръстен или обеци. Не избирайте нещо скъпо, тъй като ще трябва да се разделите с него, и в същото време, не забравяйте, че това украшение е един вид „откуп“, така че се погрижете да изглежда прилично.

Advertisement:

След това вземете украшението и го сложете на масата пред себе си. Отляво и отдясно на него сложете по една свещ от восък. Запалете ги прочетете шест пъти: „Идете си от мен всички нещастия и беди! Нека излезе от мен всичко лошо: неблагодарен труд, препятствия и лош късмет! От себе си свалям, подарък давам. Нека с него си отидат всички нещастия. Този дух, който подаръкът вземе, цялата горчивината със себе си да отнесе!“

Advertisement:

Занесете украшението на кръстопътя и го скрийте там, пише Блиц. Закопайте го, за да не навреди на случаен минувач. Тръгнете си без да гледате назад, като хвърлите през рамото си шест монети.

Източник: bradva.bg

Advertisement: