ОСТАНАХМЕ КАТО ГРЪМНАТИ! НАВРЪХ ПРАЗНИЦИТЕ ИЗРИТАХА НАЙ-ЛЮБИМАТА ТВ ВОДЕЩА! БИХА ШУТА НА САМАТА

ОСТАНАХМЕ КАТО ГРЪМНАТИ! НАВРЪХ ПРАЗНИЦИТЕ ИЗРИТАХА НАЙ-ЛЮБИМАТА ТВ ВОДЕЩА! БИХА ШУТА НА САМАТА

Advertisement:

Мариана Векилска изхвърча от Би Ти Ви, новината шашна всички!

Водещата Мариана Векилска се прощава с Би Ти Ви. Новината дойде като гръм от ясно небе за колегите й. Особено за партньорките й в предаването през уикенда Диана Любенова и Жени Марчева.

Advertisement:

Оказа се, че Мариана Векилска хубаво си е оплела кошницата и се кани да напусне работа в съвсем кратки срокове. Като обаче си запазва правото на трудовия договор и на тлъстата заплата.

Advertisement:

Мариана Векилска се изхитри – хем ще спаси брака си, хем ще взима заплата и няма да работи

Чисто и просто Векилска ще забременее отново и вече работи усилено по въпроса, заедно със съпруга си Симеон Колев. Двамата са се спряли на процедурата по ин витро оплождане, а Мариана води чести разговори по темата със своята колежка Елена Йончева.

Advertisement:

„Мариана реши, че едно бебе е единственото, което може да скрепи брака й със Симо. Двамата са в тежки и сложни отношения от доста време. А основната причина за това е, че тя работи през уикендите. Симеон търпя, търпя, но все повече започна да се дразни, че трябва сам да гледа децата, докато жена му никаква я няма“, разкриват близки до Мариана Векилска източници.

След редица скандали и дори няколко краткотрайни раздели, Мариана и Симеон Колев седнали, обмислили отношенията и брака си, и решили. Двамата били сигурни, че бебето е най-хубавото, което може да се случи на семейството им, пише разкрития.ком.

А и така хем Мариана Векилска щяла да си запази мястото в телевизията, хем ще получава заплата цели две години, без да работи, хем ще е на разположение у дома. Хитро, а?!

Източник: bradva.bg

Advertisement: