Ето колко е пораснал внукът на Бойко Борисов-Одрал му е кожата! Снимка за сравнение

Ето колко е пораснал внукът на Бойко Борисов-Одрал му е кожата! Снимка за сравнение

Advertisement:

Бойко-младши е одрал кожата на дядо си, забелязаха наблюдателни потребители. Първородното внуче на премиера Бойко Борисов изглежда точно като него когато е бил бебе.

Нещо повече, мъникът отсега притежавал много от мимиките и движенията на дядо си. И носел доста от нрава му всичко да става така, както той е решил.

Advertisement:

Advertisement:

Освен това бебокът не го изпускал от поглед и навсякъде бил с него, когато дядо му си е у дома. Близки до семейството споделят, че Бойко-младши греел, когато е в компанията на премиера, и непрекъснато се смеел.

От своя страна, гордият дядо пък го носел все на ръце и дори тренирали заедно.

Advertisement:

„Всичко иска да пипне, да види, опитва се дори да говори”, разкриват запознати със семейната идилия гербаджии.

Борисов и тази година не пропусна да се похвали със своето семейство и пусна снимки от фамилната вечеря на Бъдни вечер от дома си в Банкя. На кадрите до него позираха дъщеря му Венета и мъжът й Иван, който се показва публично за пръв път.

Миналата година на Коледа дъщерята на Борисов още беше бременна, докато тази година вече се радва и на компанията на малкия Бойко. Малко след като се роди, астролози пък установиха, че Бойко-младши е астрален близнак на великата пророчица Ванга – роден е на нейната дата (31 януари). Това гарантира, че ще се интересува от духовното и ще полага сили за вътрешното пробуждане и издигане на човечеството.

Областите, в които внучето на Борисов би могло да намери най-успешна реализация, са в сферата на науката, политиката, медиите, астрономията, космическите изследвания и телекомуникациите, предават от retro.bg.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: