Нешка Робева с покъртително разкритие! Баба Ванга и казала, че от тези две държави няма да остане нищо! Край с

Нешка Робева с покъртително разкритие! Баба Ванга и казала, че от тези две държави няма да остане нищо! Край с

Advertisement:

илюстрация: ПИК

Леля Ванга е казвала пред мен, че няма да има такава държава като Албания. Както и че от Франция няма да остане камък върху камък.

Но това го е казвал и Нострадамус. И французите го знаят. Това заяви пред столичен всекидневник легендата на българската художествена гимнастика Нешка Робева. 

Треньорката е категорична, че тя е единственият човек на когото е вярвала. „Нейните пророчества винаги са се сбъдвали. Леля Ванга беше пратеник, който имаше задачата да помага на човечеството, да помага на България. Тя безкрайно обичаше нашата страна“, спомня си Робева.

Advertisement:

„Леля Ванга казваше още, че Япония ще потъне. Но и японците си го знаят това. Те също са имали такъв пророк, който го е казал“, разказва треньорката по художествена гимнастика за предсказанията на пророчицата, цитирана от ПИК.

Робева признава, че все пак по някога и Ванга е допускала грешки. „Каза ми, че ще напиша книга. Обясни ми, че трябва да събирам интервютата си, за да ги включа в книгата, но аз към този момент не се виждам в тази роля. Но щом тя е казала, сигурно ще дойде времето, когато и това ще направя“, разказва Нешка.

Източник: bradva.bg

Advertisement: