Олигархът Динко Динев потресе всички: Истината за него и Емануела е повече от скандална! (още подробности)

Олигархът Динко Динев потресе всички: Истината за него и Емануела е повече от скандална! (още подробности) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

Динко Динев винаги досега е стоял настрани от Емануела и сина си, но този път не издържа!

Нечуван скандал избухна пак около името на поп фолк дивата Емануела. Певицата не слиза от страниците на таблоидите от мига, в който забременя от сина на олигарха Динко Динев.

Advertisement:

Двамата с младия Митко Динев се сдобиха с рожба – прекрасния си син Митко. Скоро след това обаче се разделиха, при това с разпри, обвинения и скандали. Трудното финансово положение накара Емануела да влезе и във Вип Брадър, за да може след това с хонорара от шоуто да издържа двамата си сина.

Advertisement:

Емануела

Напрежението между Динко Динев и Емануела нараства заплашително

Преди седмица певицата спечели делото за попечителство върху малкия Митко, което вбеси бившия й. Днес обаче и той, и най-вече баща му Динко Динев, са бесни от второто дело, което решила да заведе Емануела. И то е за месечна издръжка в размер на 5000 лева за сина си.

Advertisement:

Близки до обкръжението на Динко Динев разкриха, че олигархът е бесен и извън кожата си от цирковете около името и фамилията си. Той се заканил и дори обещал, че Емануела няма да получи и петак от парите, за които претендира.

„Динко е категоричен, че внукът му няма да има нужда от нищо. И че той ще поеме всичките му разходи до стотинка. Никога обаче няма да превежда пари на майка му, която да ги харчи за себе си или за глупости“, коментират източниците.

Скандалът е огромен, защото неотдавна самата Емануела разказа как Митко Динев не е дал и лев за малкия си наследник. И как тя е трябвало да работи бременна, заради което е родила и преждевременно сина си.

Любопитно е какво ли ще стане, ако певицата наистина заведе дело за издръжка. Защото Динко Динев със сигурност може да бъде опасен противник, ако застанеш насреща му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: