Приятелят на Джордж Майкъл със смразяващи разкрития от деня на кончината му!

Приятелят на Джордж Майкъл със смразяващи разкрития от деня на кончината му! 3.67 (73.33%) 3 votes

Advertisement:
Advertisement:

Разкритията около смъртта на Джордж Майкъл продължават да валят.

По официална информация, Джордж Майкъл е угаснал точно на Коледа от сърдечна недостатъчност. Последните му снимки събудиха недоумение дори у най-върлите му фенове какво се е случило с него в последните месеци. Явно зверското му надебеляване е причина за сърдечните проблеми, а може би и обратното, научи kliuki.bg.

Кончината на поп легендата е факт, но фактите около нея ще се изясняват още дълго. Покрусен от трагедията, приятелят на Джордж Майкъл намери сили да сподели подробности около смъртта, разтърсила световния шоубизнес. Именно Фади Фаяс е открил безжизненото тяло на изпълнителя.

Advertisement:
Advertisement:

Това се е случило навръх Коледа. Фади отишъл в дома на певеца, за да го вземем със себе си на празничен коледен обяд. Тогава, обаче, дъхът му спрял от смразяващата гледка. Той подал сигнал до полицията и Бърза помощ, но вече било късно за каквито и да било действия. Лекарите само констатирали смъртта на Джордж Майкъл.

Фаяс все още не може да се съвземе от преживяния шок и споделя, че зловещата картина още дълго ще бъде пред очите му и никога няма да успее да забрави своя любим. Ливанецът е известен като топ коафьор на много популярни дами. Двамата с Джордж Майкъл никога не са оповестявали официално връзката си, но не веднъж бяха изловени от папараци, пише pik.bg.

Джордж Майкъл не криеха, но и не парадираха с любовта си

Джордж Майкъл не криеха, но и не парадираха с любовта си

Именно Фади вероятно е този, който последно е видял поп легендата жив. От септември, когато за последно бяха щракнати заедно, Джордж Майкъл се скри от света и вероятно е изживявал трудна криза, в която неговият приятел му е бил основната опора. Въпреки това, коафьорът не успя да спаси легендата и това бе неговата Last Christmas.

Междувременно започнаха спекулации около наследството на изпълнителя и това къде ще отиде то. Неговите около 105 милиона лири вероятно ще бъдат дадени на кръщелниците му. Разбира се, появиха се и слухове за тайно завещание на Джордж Майкъл, в което фигурира и името на Фади.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *