Емануела в ступор: Виж кой полудя по нея след Вип Брадър! (богаташът я преследва навсякъде)

Емануела в ступор: Виж кой полудя по нея след Вип Брадър! (богаташът я преследва навсякъде) 5 (100%) 4 votes

Advertisement:
Advertisement:

Емануела не е вярвала, че бившият на Преслава ще си падне по нея!

Ще има ли вражда между две от най-обичаните певици на Пайнер – Емануела и Преслава?! Този въпрос си задават всички, след като стана ясно, че бившо гадже на Петя от Добрич яко е залитнало по зеленооката изкусителка.

Не, този път не става дума за шавливия Жоро Бирмата, а за също толкова богатия, но безспорно по-красив от него Цветелин Маринов – Цуни. Последният буквално започнал да върви по стъпките на Емануела след участието й във Вип Брадър. А снощи беше забелязан на участието й в столичния „Клуб 33“.

Advertisement:
Advertisement:

Емануела

Емануела не може да повярва, че Цуни лудна по нея

Пред смаяните погледи на посетителите Цуни изпивал с поглед певицата, която няма как да отречем, че за пореден път изглеждаше перфектно. За разлика от много свои колежки, Емануела винаги е стилна в облеклото си и издържана отвсякъде.

Хубавицата с изумрудени очи направи няколко поздрава за Маринов и компанията му, която беше заела вип сепарето точно зад сцената, но всичко спря дотам. Изпълнителката на „20 лева“ тотално обори зложелателите, които винаги са я обвинявали в леко поведение.

„Всеки друг може да се нарече лек, но не и Емануела. Това, че е весела, открита и заразява с енергията си, далеч не означава, че се сваля на мъжете и откликва при всяко намигане. Държа се повече от достойно и дори Цуни да си пада по нея, доста ще има да се постарае, докато тя му обърне по-сериозно внимание“, коментират очевидци.

А и Маринов си има достоен противник за сърцето на певицата в лицето на Борислав Комсийски, с когото Емануела се сближи много по време на Вип Брадър и който очевидно храни много повече от приятелски чувства към нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *