Антония Петрова прибра и мезонета след развода с Бередин (Уникални снимки от столичния й дом)

Антония Петрова запази мезонета след развода с Бередин

Advertisement:

Антония Петрова и Александър Бередин се разделиха, но миската отнесе лъвския пай при развода. Бившата милионерска съпруга е запазила почти всичките си бижута, плюс луксозния мезонет, в който двамата живееха в столицата.

Елегантното жилище е може би най-малко сниманото място от миската. За разлика от палата в Перник, който охотно снимка при всяка възможност, бляскавия си дом в София, Антония пази в тайна.

Advertisement:

Тази Коледа миската открехна феновете си как живее след развода и по нищо не личи, да е понижила стандарта си на живот. Точно обратното — изглежда още по-щастлива отпреди.

Advertisement:

Блондинката дори си позволи да си пусне снимки, как украсява коледната елха и даде възможност на почитателите си да надзърнат и в дома й. Както е известно, семейството обитава мезонет в столична кооперация, като миската успя да го запази след развода.

Очевидно, Антония е правила и промени в дома си, тъй като не е декориран в бароковия лукс, в който блести семейното имение в Перник. За сметка на това то е и доста по-малко от внушителния имот на фамилията извън столицата.

Advertisement:

Шушука се, че Петрова вече има нова тръпка. Съдейки по мъжките аксесоари на трапезната й маса, това вероятно е факт. Блондинката обаче продължава упорито да мълчи, кой е мъжът в живота й. Както и да подклажда слуховете, че продължава да е с бившия си съпруг.

Макар мнозина да се съмняват, че тя се е разделила с него, самата миска преди седмици заяви, че бракоразводното дело е в ход, а с брака им е приключено.

Антония Петрова тъне в лукс и след развода

Антония Петрова тъне в лукс и след развода

Който и да е мъжът до Антония Петрова, той несъмнено е богат и умее да я глези. Нещо повече — блондинката със сигурност няма да е сама на празниците. Нито пък ще скучае в празния си дом.

toni-8g

toni

antoniq-r

toni-2

toni-3

toni-4

toni-5

toni-6

toni-8

toni-9

toni-10

toni-6r

toni-14-r

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement: