СЛЕД ПОБЕДАТА, ПЪЛЕН ОБРАТ! НА БОРИСОВ МУ КИПНА: ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ Е

СЛЕД ПОБЕДАТА, ПЪЛЕН ОБРАТ! НА БОРИСОВ МУ КИПНА: ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ Е

Advertisement:

В момента бежанският натиск е най-нисък от всички времена, от когато е започнал. Това заяви пред журналисти министър-председателят в оставка Бойко Борисов. Заедно със столичния кмет Йорданка Фандъкова Борисов участва в откриването на ремонтирания участък на бул. „Черни връх” в София.

Очаква се около 13.30 вече да бъде пуснато движението и в затворената част на булеварда. Ремонтните дейности ще продължат, но само по тротоарите. Борисов коментира, че това е последният му подарък за столичани.

Advertisement:

Във връзка със сегашната политическа ситуация в страната, премиерът коментира: „Днес виждам новия президент, пленуми. Всички са там. Има си достатъчно възможности да се справят, така че ще дойде време, когато всички ще си направят изводите”.

Advertisement:

„Това, което съм обещал и за софиянци и общината, сме го направили до едно. Повече не мога да има кажа. Колкото и да беше протестен вота, не го разбирам и сигурно няма да го разбера”, допълни още Бойко Борисов, пише Пик. 

Премиерът в оставка отрази изявата си на бул. „Черни връх“  с нова публикация във Фейсбук профила си. Ето и пълния текст на изявлението:

Advertisement:

„Почти месец предсрочно днес се пуска движението по бул. „Черни връх“. Заедно с кмета на София Йорданка Фандъкова проверихме напредъка на ремонтните дейности. Реновираният пътен участък е с дължина 1,4 км с две платна по 2 ленти в посока и още една за ляв завой при кръстовищата. Всички мрежи – канализационна, водопроводна, газопреносна, телекомуникационна, тръбни за средно и ниско напрежение, улично осветление, са изцяло обновени, нещо, което от 30-40 години не е правено. Стойността на ремонта и разширението е 13 млн. лв., като правителството до момента отпусна 7 млн. лв. Ще дойде време, когато всички ще си направят равносметката. Това, което сме обещали за софиянци и общината, сме го направили до едно“.

Източник: bradva.bg

Advertisement: