Бомба: Виж приказната Коледа на Антония Петрова и новия й любим! (снимки + подробности)

Бомба: Виж приказната Коледа на Антония Петрова и новия й любим! (снимки + подробности) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Антония Петрова винаги сама украсява елхата си за Коледа!

Бившата Мис България и Мисис Русия Антония Петрова и тази година не изневери на традицията да украси сама луксозния си дом за Коледа. Това е един от най-любимите й празници, а и има защо. Жилището на бившата вече госпожа Бередин прилича на извадено от приказките.

Разбира се, най-важният акцент е коледната елха, която блести в цялата си прелест. Тази година на нея преобладава сребърният цвят, но всичко е изпипано с много стил и вкус. Думата кич изцяло отсъства от картинката.

Advertisement:
Advertisement:

Антония Петрова

Антония Петрова с приказна Коледа и тази година

„Подреждам си аз така сребърната елха“, похвали се красавицата Антония Петрова в социалната мрежа и сподели, че любимата й играчка е ръчно изработена крехка и прелестна балеринка. Всъщност не само тя е дело на талантливи ръце, тъй като и останалите играчки на екс благоверната на Александър Бередин са измайсторени на ръка.

Колкото и красива да е елхата обаче, феновете на Антония и особено мъжката част от тях, някак си я пренебрегнаха. Виновна за това е самата Петрова, която успя да разсее всички и да отклони погледите им в друга посока. А именно върху перфектното си тяло, облечено само с домашен халат.

„Кой ще ти гледа елхички и цветенца, когато пред очите ни е разцъфнало това неземно цвете?! Всичкото хубаво, но малко още да беше поръзгърнала това халатче, че да ни държи влага до Нова година. Красота и половина е тази жена“, коментират мъже с изплезени езици в мрежата.

Ето я и любимата играчка на красавицата - прелестната балеринка

Ето я и любимата играчка на красавицата – прелестната балеринка

Антония украсява елхата си съвсем сама, но мъжките погледи са закотвени на друго място

Антония украсява елхата си съвсем сама, но мъжките погледи са закотвени на друго място

Жалко за тях обаче, тъй като прелестите под халата са предназначени само за един човек. И това е новият любим на миската, който тази година ще празнува заедно с Антония Петрова и семейството й. Мнозина биха го обявили за най-големия щастливец, но дали това е така, само времето и връзката им ще покажат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *