Месец след раздялата: Ася Капчикова не издържа и изригна с истината за Криско! (виж бруталните й думи)

Месец след раздялата: Ася Капчикова не издържа и изригна с истината за Криско! (виж бруталните й думи) 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Ася Капчикова и Криско едва ли ще могат да си останат приятели след този удар на плеймейтката!

Рапърът Криско и уж сериозната му приятелка Ася Капчикова не изтраяха взаимната си слава и се разделиха скоропостижно, само месец-два, след като се разбра, че са гаджета.

Кой крив и кой прав не е ясно, но е факт, че Кристиан Талев пръв оповести раздялата си с плеймейтката в социалната мрежа, а тя потвърди впоследствие. И двамата обаче тогава твърдяха, че са запазили уважението си един към друг и приятелските си отношения.

Advertisement:
Advertisement:

Криско

Криско и Ася Капчикова вече са повече от врагове, той няма да прости думите й

Разбира се, всичко това се оказа просто едно „бля-бля“. Криско и Ася Капчикова не само не са приятели, но и откровено не могат да се дишат. И това разкри самата плеймейтка от Девин, която изригна в профила си във Фейсбук срещу бившия си партньор.

„Когато една нула страда от мания за величие, тогава тя започва да се възприема като… ореол“, написа Ася Капчикова в социалната мрежа, а коментарите на думите й не закъсняха.

Едва ли има някой, който да се съмнява, че девойката от Девин е написала тези „мъдри“ слова за някой друг, а не за Криско. При все, че не тя него, а той нея натири. Ако трябва да бъдем честни, Ася се прочу повече като приятелката на рапъра, отколкото като супер красив модел и прочие.

„Да я видим сега, злобарката, какво ще прави като Криско й би шута и вече е никоя. Или много бързо трябва да си намери друг известен и богат мъж, или да си събира парцалките и да си заминава за Родопите, където всъщност й е мястото“, категорични са фенове на Кристиан Талев.

Колкото до самия Криско, по всичко личи, че на него му дреме повече за липсата на ланшния сняг, отколкото за брътвежите на Капчикова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *