Иван Христов под чехъл: Ирина не го пусна на партито на „Фермата“ (+ Как се забавляха другите звезди)

Иван Христов може да е успешен професионалист, но успя да си навлече куп подигравки от подчинените си.

Advertisement:
Advertisement:

Преди дни Иван Христов и Андрей Арнаудов сложиха край на най-успешния си проект „Фермата 2“. Разбира се, подобен повод си заслужава солидно поливане и празнуване. И точно това и се случи. След финалните надписи екип и участници се отправиха към предварително организирано парти в столичен клуб.

Покрай суматохата вероятно не всички веднага са забелязали една голяма липса. Или са предпочели да се правят, че не я забелязват. Докато Иван Христов придружаваше своята Ирина на купона след финала на „ВИП Брадър“, той пропусна заслуженото тържеството на своето предаване! Продуцентът го хвана липсата веднага след края на снимките. А причината е доста прозаична.

Tенчева с твърд и назидателен тон е заявила на благоверния си, че всякакви забави са му забранени и го иска вкъщи скоро след като финалът на „Фермата“ отстъпи място на „Папараци“ на малкия екран. А Иван Христов, като един примерен и отговорен мъж, решил да се върне при челядта, вместо да се позабавлява, но да не си навлича гнева на главата на семейството.

Advertisement:
Advertisement:

Видимо именно Ирина е тази, която дърпа конците, нищо че издръжката на фамилията е на плещите на продуцента. Той безропотно приема ситуация и надали на финалното парти на фермерското риалити е имало някой, който да не определи Иван като мъж под чехъл, пише hotarena.net.

Освен че го държи на къса каишка,

Тенчева е засрамила половинката си и по още един доста грозен начин. Дългогодишна традиция при двойката омосуми е жените до тях да ги подкрепят плътно при подобни важни работни ангажименти, какъвто бе финалът на „Фермата“. Това бе едно от задълженията на Вихра като жена на Иван Христов.

Ирина, обаче, би отбой и от него. Тя не се появи на лайфа. За сметка на нея, приятелката на Андрей Емануела Толева бе на първия ред. Постъпката на Тенчева определено е направила лошо впечатление на всички от екипа. Още по недостойно е оправданието й, че е трябвало да се грижи за децата.

Иван Христов се подчинява чинно на своята Ирина

А междувременно седя два месеца в конкурентен формат без да се оплаква, нали?! Иван Христов видимо не иска да зачерква тези теми и да разбутва семейния мир, но и сигурно просто не иска да си признае, че е под чехъл.

asq-stoqn

elen-dee-asq

elen-krum-mariq

elen-maria-asq

elen-mariq

mariq-stoqn

Източник: kliuki.ws

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *