Скромна къщичка ли? Вижте столичния дом на Галена (Снимки)

Галена може да се похвали със супер тузарски дом

Advertisement:

Галена има невероятен столичен дом. Певицата, която е сред най-тиражираните от „Пайнер”, наскоро се обзаведе с нов имот. Поп фолк дивата не може да се отърве от участия из столицата и цялата страна. Гласовитката от Смядово не спира да пее и извън страната, като е една от най-желаните ни певици за емигрантите ни зад граница.

Затова и хонорарите, които взима, макари да ги дели с шефа си Митко Пайнера, никак не са малко. Многобройните й участия я принудиха да си закупи апартамент в столицата, за да не се връща по никое време през нощта във Велико Търново. Домът й в София не може да се мери по пищност на този в старопрестолния гради, но и той не е съвсем от най-скромните къщурки.

Advertisement:

И макар да криеше и да не се хвалеше с новата си придобивка доскоро, накрая Галена реши да го покаже. Отдавна се знае, че поп фолк дивата живее като кралица.

Advertisement:

Домът на Гальо Вафлата е като истински рай на пищността и богатството. Певицата често споделяла, че й било трудно да изостави този разкош, за да търчи по участия в столицата или из страната. Досега само снимките на царския палат в старопрестолния град предизвикаха сензация в нета.

Форумците често се разделяха по мнения за това, как така звездата на „Пайнер” и нейния съпруг, бизнесмена Галин, си позволяват подобен лукс. Много от феновете й обаче са категорични, че двамата работят много и затова могат да си купят всичко, което си пожелаят.

Advertisement:

Други от онлайн потребителите ги кастрят заради това, че домът им е повече кич и лъскави мебели, отколкото да е стилен и изящен. Но с апартамента си в столицата Галена показва, че има вкус и знае как да подреди местото, където живее.

Галена показа разкошното си жилище в столицата

Галена показа разкошното си жилище в столицата

Или да наеме точните дизайнери, които ще й гарантират изящество и красота на жилището, което обитава в момента. Определено домът на Галена в столицата е повече от впечатляващ, признават дори и тези, които не са толкова положително настроени към звездата.

gale1

gale2

gale3

gale4

galq

galena 11

Галена показа разкошното си жилище в столицата

Галена показа разкошното си жилище в столицата

Източник: kliuki.ws

Advertisement: