Болен от рак последен стадий отдавна трябваше да е мъртъв, но той се излекува от коварната болест с тези две съставки

Болен от рак последен стадий отдавна трябваше да е мъртъв, но той се излекува от коварната болест с тези две съставки

Advertisement:

Хърватинът Анте Крешич отдавна трябваше да е мъртъв. Той имал рак на белия дроб и терапията не му помогнала. Вместо да се приготви за смъртта, продължил да се бори…. Спасение намерил в меда и билките .

Преди 14 години медиците открили злокачественото заболяване на Крешич, което било в последен стадии – рак на белия дроб. Подложили го на лечение, но то не дало резултат. Лекарите не му давали дори месец живот. Прогнозата им обаче не се сбъднала.

Advertisement:

След като напуснал болницата Крешич, се запознал с жена от Босна, която му казала рецепта, стопираща рака. Лекарството се състояло от мед и джинджифил . Напоследък рецептата доби голяма популярност и за нея е писано не един или сва пъти.

Advertisement:

„Напуснах болницата през април, а през лятото вече бях нов човек. Когато отидох при лекарите, те не можеха да повярват, че съм още жив. И бяха още по-шашнати, когато ме прегледаха”, разказва хърватинът.

Прегледът показал, че ракът вече го няма . Всеки, който го срещнел, не можел да повярва, че е бил болен от рак и то в последна фаза, с радост споделя Крешич.

Advertisement:

Днес той прилива от енергия и напълно вярва, че рецептата с мед го е спасила. Предлага я на хора от цял свят, които са с неговата диагноза. Те идват при него и заедно обменят опит.

Хърватинът казва, че разполага с много документи, които могат да убедят и най-големия скептик в невероятните резултати на терапията с мед. Търсещите избавление, при това на ниска цена, могат да намерят надежда в природния метод, уверява Крешич.

От рисунките в пещерите, датиращи от желязната епоха, знаем, че медът бил използван за лечение преди 8 000 години. Древната, на 5000 години аюрведическа медицина приема меда за „ елексир на живота ” и го разделя на 8 различни типа, всеки от който притежава изобилие от лечебни качества .

През 2004 г. Би Би Си гръмна с новината, че медът помага при рак: Учени от университета в Загребса намерили пчелни продукти, които спират развитието на тумора при мишките и го калцират. „Вероятно учените били силно впечатлени от лечението на Крешич, че започнали да го изследват”, коментират журналистите на британската телевизия.

В списанието „Науката за храната и агрокултурата” учени съобщават за пациенти, болни от рак, които са се спасили с мед. За да се застраховат, препоръчват да се използва природното средство заедно с токсичната химиотерапия. Не отричат конвенционалните лекарствени методи, за да не застрашат кариерата си.

Екипът на д-р Нада Оршолич също работи по темата. Нейните хора също установиха, че пчелните продукти са полезни при контролиране растежа на тумора. Приемът на мед и неговите производни предотвратява появата на рак и на метастази. „Тези вторични тумори често са последица от химио- и лъчетерапията”, споделят медиците.

Източник: bradva.bg

Advertisement: