Фън Шуй съвети как да привлечете пари през новата година

Фън Шуй съвети как да привлечете пари през новата година

Advertisement:

Фън Шуй съветва как годината ви да бъде богата. Червеният цвят ще бъде този, която трябва да ви донесе късмет и просперираща година.

Червен портфейл

Advertisement:

Новият портфейл символизира, че сте готови да приемете ново богатство през новата година (както материално, така и духовно), а червеният цвят ще ви помогне да привлечете добри вибрации.

Advertisement:

Червени дрехи

Фън Шуй съветите гласят, че в новогодишната вечер трябва да носите червено. Това не означава, че дрехите трябва да са червени, а поне един детайл на вас.

Advertisement:

Червени обувки

Обувките са свързани с ходенето към подобряване ситуации, защото с такъв модел се уверете, че ще навлезем в по-добро бъдеще.

Златни бижута

Носете поне някои дискретни златни бижута, те привличат пари, затова през новата година не забравяйте и този златен детайл.

Нов часовник

Часовникът символизира, че се движите напред, защото с покупката на нов часовник ще привлечете и нова положителна енергия. Макар това да бъде и най-млад и най-евтин.

Голяма чанта

Дамската чанта символизира, че очаквате добри неща, защото е необходима голяма чанта, в която бихте поставили всички достижения на този свят.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: