НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО! ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА ИЗГОРЕЛИТЕ КОЛИ НА БАНЕВ! ЩЕ ВИ ПОТРЕСЕ, ЧЕ ОЛИГАРХЪТ Е

НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО! ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА ИЗГОРЕЛИТЕ КОЛИ НА БАНЕВ! ЩЕ ВИ ПОТРЕСЕ, ЧЕ ОЛИГАРХЪТ Е

Advertisement:

Колите, които изгоряха наскоро в закрития паркинг на бизнесмена Николай Банев, са били издирвани от лизингови дружества. Това съобщиха отлично запознати, цитирани от „Уикенд“. Те не скриха учудването си, че автомобилите са били точно в паркинга на олигарха.

„Би трябвало Банев да бъде арестуван и да даде обвинения“, казват компетентни. Според тях поредният палеж, свързан с името на видния комсомолски приватизатор, всъщност е поредната инсценировка с надеждата да се лапнат едри пари от застрахователите. Нищо чудно самите компании по-бързо от полицията да разплетат схемите на бизнесмена“, предполагат източниците.

Advertisement:

В първите часове след палежа бизнесменът обяви, че знае кой извършва огнените атаки срещу него и посочи името Митко Каратиста, който уж бил покровителстван от най-високо място в държавата. В отговор собственикът на охранителната фирма „Делта гард“ обяви, че завежда дело  за клевета и сензационно каза, че е получавал неприлични предложения от съпругата на бизнесмена Евгения.

Advertisement:

Банев не от вчера върти комбинации, с които прибира в джоба си солидни суми. Най-големият му удар обаче според запознати е на стойност 50 милиона долара. Прибира ги от сделка с Иран. 

Източник: bradva.bg

Advertisement: