Гала се оказа топ разбивачка на семейства! (Вижте колко женени е откраднала)

Наскоро Гала бе обвинена, че е откраднала любимия си Стефан от жена му, но се оказва, че това никак не е прецедент.

Advertisement:
Advertisement:

Гала в момента е на крилете на любовта със своя дългогодишен приятел Стефан. Двамата си играят на семейство и се грижат за дъщерята на водещата Мари. Не всички, обаче, са наясно, че заради тв водещата, той е зарязал своята законна съпруга и няколкомесечно бебе.

Жената на Стефан изригна срещу крадлата на мъже, подвизаваща се и като телевизионна водеща. Тя пък безскрупулно заяви, че въобще не се чувства виновна. Вероятно защото не й се случва за първи път…

На второ място в списъка на семействата, разбити от Гала, се подрежда това на единствения й законен мъж Константин Будев. Когато се женят, тя е доста млада, а той – зрял мъж с жена и дете. Успява, обаче, бързо да хлътне по палавата Галя и хвръква от семейното гнездо, за да свие ново. Бракът им изглежда е бил прокълнат и след няколко години Мари се оказва дете на разведени родители. Гала и Косьо продължават да поддържат приятелски отношения.

Advertisement:
Advertisement:

Не същото може да се каже и за първите две любови на телевизионерката.

Те ни връщат в студентските години на 49-годишната блондинка. Още от това тя си е хитра лисица. Интересува се повече от финансовия, отколкото от семейния статус на мъжете, които оплита в мрежите си. Така се оказва в обятията на двама художници, все женени!

Първият Гала забива като прясна студентка във Великотърновския университет. Младежът на изкуството също учи във ВУЗ-а, но за нейна изненада рано-рано е минал под венчилото. Това, обаче, въобще не спира водещата, а даже я нахъсва още повече, защото художникът е от богат род. Блондинката не успяла да се докопа до фамилното имане, но записала още едно разбито семейство в черния си списък, пише hotarena.net.

Гала никак не е кротка и добра

Гала никак не е кротка и добра

Третата двойка със сключен брак, която се разделя заради водещата на „На кафе“ отново включва влюбен до уши любовник, този път и с дете. Той зарязва благоверната си и пеленачето, за да лудее с Гала. Въпреки тези „завоевания“ тип „забранения плод“, блондинката определя за най-голямата си любов актьорът Димитър Горанов.

gala-stefan

Гала и Стефан

gala-kosyo

С Косьо Будев

Източник: kliuki.ws

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *