Седмичен хороскоп на Алена за 17-23 декември: Лъв-Периодът ще бъде интересен за вас, Везни-Много силни дни

Седмичен хороскоп на Алена за 17-23 декември: Лъв-Периодът ще бъде интересен за вас, Везни-Много силни дни

Advertisement:

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена , публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Идните дни ще са успешни за вас, що се отнася до работата и професионалното ви развитие.

Advertisement:

Най-важното условие е да не се разпилявате, а да се организирате и приоритетно да влагате енергията си в изпълнението на задачите. Бъдете активни в общуването си с околните.

Advertisement:

Телец
Ще вършите с голяма лекота всички рутинни дейности – и служебни, и битови.С каквото и да се заемете, ще имате късмет, така че не мързелувайте и не отлагайте за по-нататък изпълнението на задачите си. Единственото нещо, което може да ви саботира, е собствената ви пасивност, така че действайте.

Близнаци
Отстоявайте позициите си и действайте според своите принципи. Хубаво е, че ще успеете да го направите балансирано и уверено, без да влизате в излишни конфликти. Нека дългосрочните ви цели обуславят действията ви – ако сте по-целенасочени, ще бъдете доста по-продуктивни.

Advertisement:

Рак
Ще действате в своя вреда, ако задълбавате в минали истории и предишни чувства – особено, ако става дума за негативни преживявания. Общувайте с хората тук и сега. Ако не искате миналото да определя бъдещето ви, старайте се да не се връщате назад. Около четвъртък и петък са възможни приходи или ще чуете добри новини.

Лъв
Периодът ще бъде интересен за вас – от една страна, има вероятност да се въвлечете в конфликт, но от друга – астрологичните влияния ви предоставят чудесна възможност да го преодолеете, така че в крайна сметка да спечелите от ситуацията. Ключът е в подхода – заложете на общуването и диалога, а не на нападките.

Дева
Ще бъдете доста енергични и с лекота ще довършите започнатото. Когато работите обаче, гледайте да се концентрирате не само върху рутинните задачи – обърнете внимание и на по-дългосрочните цели и проекти. Моментът е чудесен за планиране, защото ще мислите мащабно и ще успеете да предвидите бъдещите събития.

Везни
Седемте дни ще са много силни за вас. Обстоятелствата ще ви подтикнат да излезете на преден план и с действията си да предопределите как да се развиват събитията. Не е моментът да стоите в сянка или да се примирявате с неща, които можете да промените – бъдете по-смели и по-инициативни. Ще играете водеща роля във взаимоотношенията.

Скорпион
Ще имате попътен вятър и ще получавате подкрепа и съдействие от правилните хора, така че спокойно можете да я давате по-леко. Това не значи да бездействате и да се оставите изцяло на случайността – просто трябва да реализирате бавно и последователно проектите си.

Стрелец
Препоръката към вас е да не бъдете припрени, каквито обикновено сте. Не се втурвайте през глава в начинанията, а ги осмисляйте търпеливо. Съществува вероятност да се изправите пред трудности, но това не бива да ви обезкуражава – нищо чудно ситуацията да ви научи на търпение.

Козирог
Идните дни ще бъдат чудесни за нас в професионално отношение, най-вече защото ще се чувствате в свои води. Усилията, положени в миналото, сега ще работят във ваша полза. Разчитате ли обаче на манипулации и нечестни игри, тогава не се учудвайте, ако не получавате желаното.

Водолей
Периодът ще бъде особено благоприятен за социалния ви живот. Ще общувате без проблем с близки и познати. Ако търсите нечие внимание, лесно ще го привлечете. Където и да отидете, ще се представите в добра светлина и ще печелите симпатии. Използвайте това внимание, за да получите подкрепа във вашите приоритети.

Риби
Ще бъдете изправени пред предизвикателство в професионалния си живот. Може да осъзнаете, че сте се примирявали с някаква несправедливост, да се появят трудности във взаимоотношенията ви с началник, но би могло да става дума и за ситуация, в която просто не се чувствате уверени. От вас ще се иска да вярвате в себе си. Не пренебрегвайте интуицията си.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: