Какъв е Кахраман от "Част от мен" в реалния живот? Само да не се разочаровате, защото е…

Какъв е Кахраман от "Част от мен" в реалния живот? Само да не се разочаровате, защото е...

Advertisement:

Турският сериал „Част от мен“ е на път да се превърне в най-гледаната сага в България през последните години. И това е без значение от признанието на повечето зрители, че сценарият е доста нагласен и много се разминава с реалния живот.

Но въпреки възраженията любовната история и премеждията в него са предадени увлекателно и интересно, което открито държи млади и стари, пенсионери и домакини, повече и по-малко образовани зрители пред малкия екран.

Advertisement:

Може би поради това не само в България и в държавите на Балканския полуостров, а и на всички континенти с изключение на Африка и Антарктида, зрителите са влюбени в сериала. Той би рекорда по гледаемост даже на предшественика си „Листопад“.

Advertisement:

Всъщност филмът печели не само с любовните и семейни перипетии, а и с красивите актьори, които се справят добре с ролите си. Най-главният от главните е Кахраман – стожерът на фамилията Йорукхан, който е само положителен герой и нищо лошо няма в неговия образ. Ролята на добрия се изпълнява от 44-годишния Йоджан Дениз. В Турция той има слава, равна и дори по-голяма от тази Къванч Татлату. Но за разлика от Къванч Йоджан Дениз не е женен, пада си много по жени и ги сменя когато и както си поиска. Затова е наричан Донжуанът на Турция.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: