БОЙКО БОРИСОВ НАЙ-НАКРАЯ ПРИЗНА: Имам няколко смъртни присъди от мафията!

БОЙКО БОРИСОВ НАЙ-НАКРАЯ ПРИЗНА: Имам няколко смъртни присъди от мафията!

Advertisement:

Популизмът минава всякакви граници. Мен започва вече да ме боли. Винаги съм разсъждавал, че държавните пари са нещо свято и трябва да се пазят.

Самата структоура на НСО е такава, че си сменят колите и номерата на 24 часа. Там се фиксират точно определени кола или коли. Този джип или тези джипове не само, че се ползват от всички – президент, гости и т.н., но с него возих и Дейвид Камерън. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов след срещата с президента Росен Плевнелиев. На нея министър-председателят отказа връчения от държавния глава мандат за съставяне на нов кабинет.

Advertisement:

 „В следствие на това получихме 40 джипа. След това возих с него Виктор Орбан и благодарение на него от Вишеградската четворка само България получи 320 млн. лева. С тези коли сме обезпечавали моята сигурност. Всеки знае, че има и десетки пъти по-луксозни. На 12 декември ще получим и 12 чисто нови джипове от канцлера на Германия, издействани от мен. С парите, които издействахме, ще получим и пари за още сигурно 400 джипа“, отсече той, пише Блиц.

Advertisement:

Обещавам, като стана премиер, понеже имам няколко смъртни присъди от босове, ще си купя една „Лада Нива“ от Русия и ще се возя с нея. Вие искате да ме изкарате като пушечно месо в небронирана кола“, отсече гневно премиерът в оставка.

Източник: bradva.bg

Advertisement: