АРХЕОЛОЗИТЕ ОТКРИХА СКАЛНИ РИСУНКИ НА 100 ВЕКА! ТОВА, КОЕТО ВИДЯХА ИМ ПРОМЕНИ ЖИВОТА! /СНИМКИ/

АРХЕОЛОЗИТЕ ОТКРИХА СКАЛНИ РИСУНКИ НА 100 ВЕКА! ТОВА, КОЕТО ВИДЯХА ИМ ПРОМЕНИ ЖИВОТА! /СНИМКИ/

Advertisement:

В индийския щат Чатисгарх има безброй древни пещерни рисунки, но наскоро бяха открити тези до град Чарама, които са по-различни от абсолютно всички други разказва Times of India.

Според водещи индийски археолози това е историческа находка. Древните рисунки открити в пещера в джунглата са едно от най-ярките доказателства за съществуването на извънземни цивилизации, които са присъствали на земята в далечното минало.

Advertisement:

Advertisement:

Повечето пещерни рисунки в региона изобразяват животни и ловни сцени, а е наистина странно, че има и такива, които ясно показват кенгура и жирафи – животни, за които се смята, че никога не са живели по тези географски ширини.

Новооткритите рисунки до Чарма са по-различни от всички останали! Някои от тях изобразяват хуманоиди с рибешки глави. Според водещи археолози и уфолози, това са директни картини на извънземни! Датирани са от преди 10 000 години.

Advertisement:

„Нарисувани са с ярки цветове, които почти не са избелели с времето! Хуманоидите държат това, което изглежда като оръжия! Те нямат усти или носове. 

„В някои рисунки виждаме ясно скафандри!“, казва пред индийския вестник с удивление д-р Багат.

Именитият индийски археолог твърди, че тези нови изумителни открития ясно доказват, че не сме сами във вселената! Те ясно показват големи хуманоидни същества, които слизат от небесата, носят скафандри и шлемове, имат антени. Нарисувани са и летателни апарати с формата на дискове с „крака“ които излизат от долната част при кацане!

Д-р Багат разказва, че в местната култура има множество легенди и митове, които разказват за същества, които идват от небесата, известни като хората „Рохела“, което в пряк превод значи „тези, които са малки“.  Според легендите хората „Рохела“ идвали на земята с големи летящи дискове и всяка година отвличали по един-двама от селяните, които никога не се връщали! 

Редица водещи уфолози твърдят, че Сивите са извънземна раса с малки размери, които отвличат хора за да експериментират с тях. Дали легендата за хората „Рохела“ не визира точно тях!?

Изследванията на древните рисунки продължават, а според д-р Багат в недостъпния от джунгла район могат да бъдат намерени и други изумителни находки, които да доказват съществуването на извънземни същества.

Източник: bradva.bg

Advertisement: