Страшен скандал с Тина Дута: Актрисата с шокиращи разкрития във Фейсбук

Тина Дута възмутена от посегателство по време на полет

Advertisement:
Advertisement:

Феновете на Митхи и Ичха от „Моята карма“ са бесни и с основание. Любимката им Тина Дута стана жертва на посегателство и никой не се е намесил да й помогне.

Актрисата разкрива, как по време на полет неизвестен мъж й пуснал ръце и дори си позволил да посяга върху нея, по неприличен начин. След кратка разправия със стюардесите и капитана, тя трябвало да си седне на мястото и да изтърпи целия полет мирно и тихо. А отговорът, който получила, бил „Такива неща се случват“.

Звездата от „Моята карма“ останала възмутена и дори сподели с феновете си подробности от безумната случка.

Advertisement:
Advertisement:

От разказва й става ясно, че Тина, заедно с мениджъра си се е качила на самолет от Мумбай до Раджкот. „Още преди полета, изведнъж усетих как някаква ръка се промуши край облегалката и започна да ме опипва. Най-ужасното беше, когато се появи и втора, и нахалникът си позволи най-нагло да ми пуска ръце по неприличен начин. Обърнах се и видях мъж на средна възраст, който ми се хилеше най-нахално“, споделя актрисата.

Възмутената звезда се отскубнала и призовала мъжа да я остави на мира, а след това потърсила помощ от стюардесите. Те я посъветвали да си седне на мястото и само преместили нахалника в друга част на самолета. „Поисках среща с капитана и след много уговорки най-накрая успях да говоря с него. А той ми заяви, че полетът му е много по-важен от моя проблем“, разказва Тина Дута.

Актрисата настояла досадникът да бъде свален, но никой не обърнал внимание на молбите й.“Пасажерите в целия самолет само мълчаха и гледаха шоуто. Никой не се намеси.

Тина Дута с драматични признания

Тина Дута с драматични признания

Беше най-унизителното ми преживяване“, изплаква актрисата. И допълва, че смята да поведе кампания за защита на жените срещу подобни посегателства. Както и да съди компанията, че не са я защитили по време на полета.

Източник: kliuki.ws

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *