Илиана Раева плаче от щастие: Илиана-Куини събра цялото семейство преди Коледа

Внучката на Илиана Раева прави всеки ден на семейството празник.

Advertisement:
Advertisement:

Дни преди Коледа, Илиана Раева и цялото й семейство се събра по нов щастлив повод. След погачата на Илиана-Куини, таткото на бившото Златно момиче отпразнува своя рожден ден. Шефката на гимнастичките го поздрави публично за 84-та годишнина. Пожеланията бяха сведени до минимум, защото видимо господинът си има всичко.

Той изглежда повече от добре за възрастта си, а щастието му е видимо за всички. И няма как да е другояче, след като е заобиколен от толкова любов. Дъщери, зетове, внуци и най-важният гост на събитието – правнучката му Илиана-Куини, определено правят рождения му ден незабравим.

Именно дъщеричката на Виолета Сиракова и Георги Коруджиев очаквано се превърна в центъра на събитието. Тя стана по-важна от самият рожденик. Покрай множеството подаръци, цветя и отрупаната маса, всички се скупчват около нейното кошче и не могат да й се нарадват. Празникът е протекъл в уютната и сплотена домашна обстановка на фамилната къща.

Advertisement:
Advertisement:

Около масата виждаме Илиана Раева и Наско Сираков, които не спират да се усмихват, откакто станаха баба и дядо. Прясната майка Виолета става все по-прекрасна покрай грижите за чаровната си дъщеричка. За съжаление, отсъствието на един важен човек от семейството не остана незабелязано и неотчетено. Това е прабабата на Илиана-Куини.

Тя така и не доживя да види правнучката си, но винаги ще е жива в сърцата на близките си. А и тяхното малко слънчице определено им помага да превъзмогнат мъката. На семейната сбирка пишем отсъствие на най-новия зет на фамилията. Гаджето на Славея Сиракова – Алекс Ломски, явно все още не се е вписал дотолкова в родата, за да бъде част от празниците им.

iliana-kuini-dqdo iliana-kuini-dqdo1

Но това няма значение, когато няколко поколения са заедно около масата. Тържеството, организирано от Илиана Раева за нейния татко, е тяхната генерална репетиция за светлите празници, които очакват с нетърпение.

Илиана Раева и родата

iliana-bashta1 iliana-nasko iliana-bashta

Източник: kliuki.ws

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *