ЗРИТЕЛИТЕ В ШОК! Страшно обвинение се стовари върху Гала, може да има смърт!

ЗРИТЕЛИТЕ В ШОК! Страшно обвинение се стовари върху Гала, може да има смърт!

Advertisement:

Урина и с*кс са на път да издънят тв водещата Гала и предаването й „На кафе“ пред Съвета за електронни медии.

Сигналът, подаден до медийния регулатор, е изпратен от Йордан Стефанов, описващ себе си като докторант, микробиолог. Той е адресирал гневното си писмо още до Регионалната здравна инспекция, съобщава в. „Телеграф“.

„Притеснителното е и че често в толкова ранни часове сценаристите и водещите си позволяват да коментират теми на с*ксуална тематика с множество незензурни изрази, а понякога правят и неприлични демонстрации. Макар да се очаква, че децата са заети с образователни дейности, всички са длъжни да се спазват някакво благоприличие и етика“, казва в писанието си Йордан Стефанов.

Advertisement:

Докторът посочва, че на 11 и 29 януари са излъчени два репортажа, в които се разяснява защо хората трябва да консумират урина. 

„Тук трябва да подчертая, че това е практика на алтернативната медицина, за която не е доказано, че може да лекува каквито и да е заболявания. Има риск зрителите да повярват в този неизпитан метод и да загърбят конвенционалните методи за лечение. Освен това урината не е стерилен телесен флуид, което означава, че наличните микроорганизми в нея представляват опасност за човешкото здраве“, посочва Стефанов.

Advertisement:

Той цитира още едно предаване, когато е обяснено в ефир как да лекуваме в домашни условия всички заболявания чрез „ток от електропреносната мрежа“. „Лектор бе жена на име Кармен, която дори на живо в предаването демонстрира как това се осъществява върху момиче, което на външен вид приличаше на дете.

Подобна демонстрация може да вдъхнови част от зрителите да приложат лечение чрез електричество върху себе си или децата си, което би завършило с тежки последствия за практикуващите, а дори е възможен и летален изход.

Advertisement:

Източник: bradva.bg