ЕКСПЕРТИТЕ КАЗАХА ТЕЖКАТА СИ ДУМА! ВИЖТЕ КАКВО ЗАЛИВА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НОВА ГОДИНА! ЗАБРАВЯМЕ ЗА СИРИЙЦИТЕ

ЕКСПЕРТИТЕ КАЗАХА ТЕЖКАТА СИ ДУМА! ВИЖТЕ КАКВО ЗАЛИВА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НОВА ГОДИНА! ЗАБРАВЯМЕ ЗА СИРИЙЦИТЕ

Advertisement:

„Това, което показва видеото, аз го посрещам с усмивка. Това не са истинските лица. Алепо ще бъде овладян.

Видно е, че има постановка и от едната и от другата страна, така че трябва да бъдем наясно. Беше приложена тактиката на изгорената земя“, каза експертът по сигурността Славчо Велков в студиото на „Тази сутрин“ по bTV.

Advertisement:

„Дори картините от Сталинград бледнеят пред Алепо. Ако не беше присъствието на руските спецчасти, Алепо нямаше да бъде превзет и дори след Алепо Русия ще започне осмислянето си на действията там“, допълни той.
 
„Тръмп каза, че изобщо не харесва Асад, но се бие с „Ислямска държава”. Той би работил със сирийския режим, стига да се бори с тероризма“, обясни Велков по повод изказването на новия президент на САЩ.
 
„Имаме гигантска информационно психологическа война. Затова „Монд” каза да се внимава на какво се вярва. Турция е заявила, че ще поеме тези които са подкрепили бунтовниците. Не са ангели, но не са и от тези, които режат глави на деца пред камерите“, коментира експертът по борбата с тероризма Боян Чуков.
 
„Това е новия етап в почти 6-годишната война. Т. нар. опозиции загубиха инерцията си и губят позиции. Ракка не е приоритет на сирийския режим, а провинцията Идли. След Нова година вече ще говорим за Мосул и Ирак, а не за Сирия. Преди няколко дни американската авиация срина болница там, но никой не говори за това. Следващата бежанска вълна ще тръгне именно от там“, каза в заключение Велков.

Advertisement:

Източник: bradva.bg

Advertisement: