ПРЕДИ МИНУТИ КМЕТЪТ НА ХИТРИНО ПОЛУЧИ МНОГО ВАЖНО ПИСМО – ОТ "БУЛМАРКЕТ" Е! ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ!

ПРЕДИ МИНУТИ КМЕТЪТ НА ХИТРИНО ПОЛУЧИ МНОГО ВАЖНО ПИСМО - ОТ "БУЛМАРКЕТ" Е! ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ!

Advertisement:

Ръководството и служителите на „Булмаркет рейл карго“ изказват най-искрени съболезнования на близките на загиналите при взрива в с. Хитрино и съпричастност към всички пострадали.

Това се казва в писмо на компанията до кмета на Хитрино, което е изпратено и до медиите. В него още пише, че причините за инцидента са в процес на изясняване от компетентните органи, които събират доказателства за изясняване на всички факти и обстоятелства от значение за случая, който е изключително комплициран и сложен. Компанията оказва пълно съдействие на разследващите органи. Назначена е и вътрешна служебна проверка на цялата документация и действия във връзка със случая, резултатите от нея ще бъдат предоставени на разследващите.  Вижте и съболезнователното писмо от „Булмаркет рейл карго“: 

Advertisement:

Уважаеми дами и господа, Ръководството и служителите на „БУЛМАРКЕТ РЕЙЛ КАРГО” ЕООД изказват най-искрени съболезнования на близките на загиналите при взрива в с. Хитрино и съпричастност към всички пострадали.

Advertisement:

Причините за инцидента са в процес на изясняване от страна на компетентните органи, които събират доказателства за изясняване на всички факти и обстоятелства от значение за случая, който е изключително комплициран и сложен.

„БУЛМАРКЕТ РЕЙЛ КАРГО” ЕООД оказва пълно съдействие на разследващите органи от всякакъв характер във връзка с изясняване на случая. Отделно от това, съобразно и регламентираните в Дружеството вътрешни правила е назначена служебна проверка на цялата документация и действия, във връзка със случая, резултатите от които ще бъдат предоставени на разследващите органи. Дружеството участва с целия си технически и кадрови потенциал, с който разполага в дейностите, насочени по обезопасяване на мястото на инцидента и ограничаване на последиците от него.

Advertisement:

„БУЛМАРКЕТ РЕЙЛ КАРГО” ЕООД е железопътен превозвач с опит и взискателни стандарти на работа и ще направи всичко необходимо за установяване на причините предизвикали инцидента.

С уважение „БУЛМАРКЕТ РЕЙЛ КАРГО” ЕООД

Източник: bradva.bg

Advertisement: