Денис Ризов хвърли страшна бомба: Истината втрещи всички!

Денис Ризов хвърли страшна бомба: Истината втрещи всички! 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Денис Ризов взе акъла на всички с това, което прави!

Денис Ризов е познат на всички като музикант и рокаджия. Вокалистът на рок бандата „Ахат” обаче е не само музикант.

Рошавият бивш съпруг на Наталия Симеонова не спира да изненадва всички, които го познават. Определено рокаджията има страхотен нюх за бизнес.

Advertisement:
Advertisement:

Денис Ризов

Денис Ризов буквално изби рибата с това си начинание

Това е една от вероятните причини феята на доброто да не иска все още да се откаже от мъжа си и да не помисли да го замени с друг.

Защото той не е само творец, който „витае в облаците”, а е здраво стъпил на земята. И продължава да печели милиони, в зелено, като прибавя в банковите си сметки.

Денис Ризов отдавна се е уредил с не малки, като квадратура, жилища в Ню Йорк и Флорида. След като направи няколко телевизионни проекти на предавания у нас, той отново отпрашил към втория си дом във Флорида.

Там дългокосият музикант наскоро прибави нови петнадесет милиона долара към тлъстите си банкови сметки. И то от карантия, по-скоро от червата и вътрешностите на рибите.

Преди да се погнусите от рибешките вътрешности си помислете, че Денис Ризов извлича от тях така ценния колаген за разкрасителната индустрия и така е прибавил тлъстата сума към банковите си авоари.

Денис Ризов отдавна е дистрибутор на една дузина фирми за козметика. Оттам бившият вокалист на „Ахат” натрупа милиони, след което ги развъртя в особено успешни и както си вижда доходоносни бизнес начинания.

А от двата си грамадни рибарника, които стопанисва във Флорида находчивият бизнесмен е на път отново да направи огромен удар.

От вътрешностите на рибите той произвежда сос от зехтин, сол и оцет, за които вече им е намерил пазар в Близкия изток.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *