АНИ САЛИЧ ИЗСИПА 5 БОНА, НО РЕЗУЛТАТЪТ ЩОКИРА ЗРИТЕЛИТЕ! НЯМА ДА Я ПОЗНАЕТЕ! СНИМКИ

АНИ САЛИЧ ИЗСИПА 5 БОНА, НО РЕЗУЛТАТЪТ ЩОКИРА ЗРИТЕЛИТЕ! НЯМА ДА Я ПОЗНАЕТЕ! СНИМКИ

Advertisement:

Ани Салич напоследък не прилича на себе си! Водещата сякаш е навлякла чужда кожа, забелязаха бдителни зрители на Нова тв.

47-годишната говорителка на новините явно е започнала да отделя повече време за козметични салони, защото вече няма нито една бръчка по лицето си и е спряла да прилича на бабата на своя екранен партньор Ники Дойнов.

Advertisement:

Лошата новина обаче е, че след всички козметични процедури, на които се е подложила, Салич е замязала на мумия. И не смее да се усмихне широко или да направи гримаса, защото лицето й е толкова изпънато, че като нищо може да се скъса. Доказват го и веждите й, които дръпнали нагоре, приличат  на сеизмологична графика и й придават учуден вид, пише Скандално.нет.

Advertisement:

Жалко е, че новинарката е оставила крупната сума от 5 500 лв. за лифтинг в скъпарска столична клиника по пластична хирургия. Скандално.нет се добра също и до интервенциите, на които Салич се е подложила: Направени й са разрези в основата на косата и бръчките й са яко опънати, така че изобщо да не личат. Самата интервенция е била извършена с пълна упойка и водещата не е усетила нищо.

Цитираната по-горе сума, която Ани Салич е платила обаче е още по-голяма. Защото от клиниката я накарали да си купи серуми и кремове за още 2 хиляди лева, за да поддържа кожата си хидратирана и да затвърди ефекта от операцията.

Advertisement:

Журналистката обаче е останала толкова доволна, че смята след време да даде още толкова пари, ако издайническите бръчки отново се появят.

Засега тя реши и проблема с килограмите, като си купи стягащ колан и еластични гащи.

Но ако продължи да пълнее, вече има готово решение на проблема. В същата клиника й обещали, че ще стопят всичките й тлъстини с липосукция.

Процедурата е силно болезнена, но Ани е готова да изтърпи всичко в името на красотата, твърди източникът.

Източник: bradva.bg

Advertisement: