Вижте дома на Шехерезада и Онур-Халит Ергенч и Бергюзар Корел

Вижте дома на Шехерезада и Онур-Халит Ергенч и Бергюзар Корел

Advertisement:

Звездите от сериала „1001 нощ“ Халит Ергенч и Бергюзар Корел  отвориха вратите на дома си. Актьорите живеят в просторен апратамент в Истанбул, който съвсем не може да се определи като дворец, но е просторно и удобно съвременно жилище.

“Когато започнах да се снимам в  ”1001 нощ” не получавах високи хонорари.

Advertisement:

 След приключването на снимките, средствата ми стигнаха да си купя само кола”, споделя с усмивка актрисата, която вече е сред най-скъпоплатените  в Турция. Халит Ергенч е утвърден актьор, така че двойката няма проблем с покупката на удобно и юутно жилище.

Advertisement:

Въпреки че са едни от най-успешните звезди в съседна Турция двамата не парадират с възможностите си. Радват се на просторен и красив, модерен дом, в който отглеждат сина си.

Шехерезада споделя, че домът й не е просто къща, в която да живее. Тя е щастлива, защото е заобиколена от любимите хора.

Advertisement:

Актрисата не разчита на домашна прислужница, а сама върти домакинството. За сметка на това е наела бавачка, която да я отменя в грижите за детето й, докато отсъства.

Що се отнася до семейния живот, Бергюзар е много щастлива с Ергенч. „Халит е много романтичен съпруг. Обожава да ме изненадва.“ , споделя тя и допълва, че се чувства късметлийка, че има толкова прекрасно семейство.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: