ПЪРВА ЖЕРТВА НА ТРЪМП В БЕЛИЯ ДОМ! Мишел Обама в сълзи! Милиардерът я

ПЪРВА ЖЕРТВА НА ТРЪМП В БЕЛИЯ ДОМ! Мишел Обама в сълзи! Милиардерът я

Advertisement:

Неизбежни промени ще настъпят в Белия дом, когато в него през месец януари се нанесе семейството на милиардера Доналд Тръмп, като се очаква и кардинална промяна в менюто, пише в. „Таймс“, цитиран от ТАСС и БТА.

Сред кулинарните пристрастия на предприемача са пилета, бургерите и пържените картофки.

Advertisement:

Известните навремето в Америка стекове „Trump steaks“ прекратиха съществуването си през 2014 година. Поради тази причина месните продукти за официалните вечери ще бъдат доставяни от избраната от президента компания, която не е свързана с неговата империя.

Advertisement:

При все това опитният бизнесмен по всичко изглежда няма да пропусне възможността да подпише договор за доставка на вино за избата на Белия дом от неговите лозя в щата Вирджиния.

„Една от първите жертви на гастрономическите предпочитания на Тръмп може да се окаже зеленчуковата и овощна градина на Мишел Обама, разположена върху южната морава на Белия дом.“, вещае изданието. Вестникът припомня , че лехите бяха оформени през 2009 година и те се вписаха в кампанията на първата дама на САЩ за здравословното хранене на подрастващите.

Advertisement:

„Таймс“ не изключва новият стопанин на резиденцията, който е страстен почитател на голфа, да няма нужда от пресни плодове и зеленчуци и да предпочете да я използва за любимата си игра.

Източник: bradva.bg

Advertisement: