ПОЗНАВА ВСИЧКО!!! ШОК ПРОРОЧЕСТВО ОТ 1981: ЩОМ КАСТРО УМРЕ, БЪЛГАРИЯ СТАВА

ПОЗНАВА ВСИЧКО!!! ШОК ПРОРОЧЕСТВО ОТ 1981: ЩОМ КАСТРО УМРЕ, БЪЛГАРИЯ СТАВА Наследницата на Румен Радев взриви обществото (ФОТО)

Днес изтече забравено пророчество, което буквално ще ви смрази. BRADVA.BG първа представя на своите читатели предсказанието на отец Джонстън, чиито прогнози са се сбъднали с плашеща точност до днес.

„Когато Фидел Кастро почине, светът ще изпадне в икономически колапс, който ще доведе до войни, страдание, и в крайна сметка краят на дните“, твърди енигматичният свещеник!

Тези думи са записани през далечната 1981 г от отшелника отец Джонстън, който е смятан за един от съвременните пророци на САЩ.

Джонстън е предрекъл с точност редица събития от модерната ни история, като крахът на Берлинската стена, разпадането на СССР, атентатите на 11 септември, Арабската пролет, смъртта на Кадафи и други значими събития. Предсказанията му са изключително конкретни, в много от случаите е уцелил точните дати на събитията.

Най-зловещото предсказание на отец Джонстън директно засяга България:

Advertisement:

Когато берлинската стена рухне на 9 ноември, 1981, и Съветският съюз бъден разтресен из основи светът ще се промени, но ще успее да се съвземе и Русия пак ще се възцари на световната сцена.

Страшното ще дойде, когато умре Фидел Кастро. Смъртта на кубинския лидер ще бъде последвана от невиждана финансова криза в САЩ – борсите ще се сринат, парите ще се превърнат в хартийки.

Катаклизъмът ще повлече и Европа, икономиките на най-мощните държави ще рухнат.  Ще последва хаос, страдание и война!

От пепелта на огъня ще се издигне нов център на властта и богатството, и той ще е на изток от „Желязната завеса“ – там, където Европа започва.

Думите на свещеника са изключително притеснителни, но обнадеждаващото е, че е много вероятно да цитира нашия регион като новия център на света – през 1981 България е „на изток“ от Желязната завеса, а днес е на границата на ЕС.
Пророчеството на отец Джонстън съвпада и с други феномени, които са сигурни, че земята на България е свещена и в един момент може да послужи като „ноев ковчег“ за рухващия свят.

Може да се окаже, че в един момент, освен от Близкия изток, ще имаме наплив на бежанци и от Западна Европа! /BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement: